Årsrejseforsikringen der dækker dig efter dine behov

En Årsrejseforsikring er til, for at sikre at du kan nyde din ferie - uden at skulle tænke på alt der kan gå galt. Hvis uheldet er ude og man ikke har en Årsrejseforsikring, så kan det hurtigt blive et rigtigt dyrt bekendtskab.

En Årsrejseforsikring der hjælper dig

Når du rejser til udlandet, så er der typisk rigtig mange praktiske ting, der skal være styr på. Har man husket at pakke de rigtige ting? Hvem vander blomsterne og tømmer postkassen derhjemme? Hvornår var det nu lige vi skulle være i lufthavnen? Hvordan kommer vi var lufthavnen og ind til hotellet? Der er en væld af ting at holde styr på, og én meget vigtigmen til tider oversetaf disse er rejseforsikringen. Hvis du ikke allerede har en Årsrejseforsikring > hos Aros Forsikring, så vil det være en rigtig god idé at få én tegnet før i tager afsted. Der kan ske så mange forskellige ting, når man er afsted, så det er bedst at være på den sikre side.

Vi forstår den moderne familiestruktur, hvilket betyder at når du tegner en Årsrejseforsikring, så dækker vi hele husstanden inkl. delebørn og udeboende børn under 21 år. Forsikringen dækker både private ferierejser til udlandet og studierejser (såfremt du ikke er tilmeldt en uddannelsesinstitution i udlandet), hvor den dækker forskellen imellem det gule sundhedskort og det blå EU-sygesikringskort og hjemrejse.

 

Vi skræddersyer en løsning til dig

Vi tilbyder et væld af tilvalgsdækninger til vores Årsrejseforsikring, hvilket betyder at der er mulighed for at finde en løsning der passer specifikt til dig. Vores Årsrejseforsikring, uden tilvalg, dækker dig i EU/EØS-landene i op til 60 dage. Vi giver både mulighed for at udvide, så du er dækket i hele verdenen og/eller, så varigheden bliver øget til 90 dage. Herudover, så tilbyder vi tilvalgsdækninger der dækker erstatningsrejse ved skiferie, afbestillingsforsikring og erstatning af udgifter til leje af forsinket sportsudstyr

Denne fleksibilitet er noget, som vi sætter stor pris på. Den tillader nemlig os, at tilbyde dig den dækning, som du har behov for. Det kan vi gøre, uden at du skal betale for noget, som du ikke kommer til at bruge. Det resulterer alt sammen i at din pris bliver yderst konkurrencedygtig og løsningen ligeså.

 

Lidt om det praktiske

Her hos Aros Forsikring fungerer en Årsrejseforsikring som et tilvalg til din Indboforsikring >. Derfor kræver det, at du har tegnet en Indboforsikring. Vi anbefaler, at du undersøger, om det ikke bedre kan betale sig, at blive helkunde hos Aros Forsikring. Der er nogle meget håndgribelige kontante fordele som Helkunde >.

 

Før du rejser, så har vi nogle anbefalinger der kan hjælpe dig med at beskytte din familie og dig, samt dit efterladte hus. Vi har lavet en Tjekliste – gør livet surt for indbrudstyve >, som kan hjælpe dig med at forebygge indbrud. Derudover, så har vi udarbejdet Aros Ferierejsekort >. Ferierejsekortet indeholder nyttige telefonnumre, samt en oversigt over hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Hvis du er interesseret i at modtage et tilbud fra os, så udfyld formularen herunder, hvorefter vi kontakter dig. Vi glæder os meget til at tale med dig!


Andre forsikringer til dig

indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp
Læs mere indboforsikring-aros-forsikring
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for træets bære- eller funktionevne
Læs mere husforsikring-aros-forsikring
bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn - uden ekstra selvrisiko
Læs mere bilforsikring-aros-forsikring
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Dækker personskader og tilpasses efter dit behov. Dækker også deltagelse i farlig sport.
Læs mere ulykkesforsikring-aros-forsikring