Skræddersyet Bilforsikring

Med en Bilforsikring fra Aros Forsikring, så kan du blive dækket som du ønsker. Vores fornemmeste opgave er at gøre dine forsikringer overskuelige.
skræddersyet-bilforsikring-aros-forsikring

Vi er her for dig og din familie

En bil er et transportmiddel, som hele familien bør have gavn af. Derfor giver vi dig mulighed for at dele den frihed med resten af din familie – både dine børn, dine svigerbørn og eventuelle børnebørn. Nogle moderne familier har også delebørn, som naturligvis også kan låne bilen. Hvis uheldet er ude, og bilen får en skade imens den er udlånt til disse, så vil jeres selvrisiko ikke stige.

 

Friskadedækningen er udvidet til at dække påkørte dyr

Vi har for nyligt opdateret en af vores tilvalgsdækninger til Bilforsikringen - Friskadedækning >. Den er blevet forbedret, så den nu også dækker dig i tilfælde af at du påkører et dyr. En sådan påkørsel kan være chokerende nok i sig selv, men med en Friskadedækning kan Aros Forsikring hjælpe dig videre.

 

Derudover, så dækker Friskadedækningen parkeringsskader sket på din parkerede bil. Det kan eksempelvis være en af de ualmindeligt irriterende ’Bilka-buler’, hvor vi kan hjælpe til.

 

Vi former din forsikringsløsning efter dine behov

Et gennemgående træk ved vores Bilforsikring er muligheden for tilpasning. Vi vil hellere end gerne tage en snak med dig om hvad lige præcis dine behov er og hvordan vi bedst muligt dækker dem. Du kan bestille en opringning >, hvorefter vi kontakter dig og kan vende din forsikringssituation.

 

Du kan læse meget mere om hvad vores Bilforsikring kan tilbyde dig her >

 

Eller ring til os på telefon 7010 4222 og få en snak om dit behov til en bilforsikring.

Nyhedsbrev
Kontakt mig