Skader på biler er stigende - derfor er det vigtigt at du har en god bilforsikring

I Danmark oplever vi -desværre en stigning i skader på vores trofaste transportmiddel – bilen.

I 2016 skete der i alt 333.580 skader på person- og varebiler, mens tallet i 2017 desværre steg til 340.426 skader (Kilde: Forsikring & Pension).

Derfor er det i stigende grad vigtigt at have en god Bilforsikring. Vi har set behovet og har derfor lavet en Bilforsikring, som kan dække dig efter dine behov.

 

Her er nogle af de fordele, som den nye Bilforsikring kan give dig:

 

 – Vi har kilometer-begrænsning,

så du kun skal betale for de kilometer, som du rent faktisk kører. Vi ser ingen grund til, at du skal betale for, at andre kører tusindvis af ekstra kilometer. Eftersom du kun betaler for dine egne kilometer, så vil vi ofte kunne tilbyde dig en yderst konkurrencedygtig pris.

 

– Vi tilbyder desuden en selv-risiko på din Ansvarsforsikring på 0 kr., såfremt du også har en Kaskoforsikring.

Det gælder også for dine børn, så du kan sagtens låne bilen til både børn og delebørn uden at skulle bekymre dig om noget.

 

TILVALG

Du får en af markedets absolut bedste friskadedækninger.

Den dækker bl.a. skader ved påkørsel af dyr, ”Bilka-buler”, glasskader og andre parkeringsskader. Vi har desuden valgt, at det ikke skal være selvrisikoen, der ruinerer dig. Derfor har alle skader, som er dækket af Friskadedækningen, en selvrisiko på KUN 600 kr.

-Eftersom vi oplever en samlet stigning i skader, så kan en Fri-skadedækning ende med at spare dig for rigtig mange penge.

 

Ring til os på telefon 7010 4222 og få en snak om at have en bilforsikring hos Aros Forsikring - måske det er en fordel for dig.

Du kan læse mere om vores bilforsikring HER >>

 

Nyhedsbrev
Kontakt mig