forsikringstjek-aros-forsikring

Har du brug for et forsikringstjek?

Forsikringer kan være komplicerede og svære at forstå, og derfor kan det også være svært at gennemskue, om du er korrekt dækket.

Forsikringstjek

Der kan ske meget på bare et enkelt år eller to. Det kan være, at du har skiftet job, kører mindre i din bil, eller at huset skal sælges til fordel for en lejlighed. Når der sker større ændringer i dit liv, er det fornuftigt at få gennemgået sine forsikringer. På den måde er du sikker på, at du fortsat er korrekt dækket, hvis uheldet er ude – og du slipper for at betale for forsikringer, som ikke længere er nødvendige eller matcher dine ønsker og behov.

 

Spørgsmål til dine forsikringer?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en servicegennemgang. Tag fat i din faste kontaktperson, eller ring på vores hovednummer 7010 4222. Vores kundeservice har åbent mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

 

Vi er her for dig

Når dit liv ændrer sig, ændrer dine forsikringsbehov sig også. Som kundeejet forsikringsselskab er det vores opgave at sikre, at du har adgang til lige netop den service og rådgivning, som du har brug for – når du har brug for den. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål, tværtimod. Det er vigtigt for os, at du forstår, hvordan du er dækket. Det er sådan, vi hjælper dig med at skabe sikkerhed i en hverdag, hvor alt kan ske – også uheld.