En Fritidshusforsikring der beskytter dit sommerhus bedst muligt

Dit sommerhus er sikkert forbundet med nogle skønne minder. En voldsom skade på huset kan dog godt få det skønne billede til at krakelere. Heldigvis, så kan vi hjælpe dig videre med en god Fritidshusforsikring.

Fritidshuset – et helle for sjælen

Dit fritidshus repræsenterer helt sikkert noget meget bestemt for dig. Måske er det et frirum fra en travl hverdag. Måske er det er det den ultimative måde at koble fra - i vante og trygge omgivelser. Én ting er i hvert fald helt sikkert – dit fritidshus er noget ganske særligt. Derfor skal det naturligvis beskyttes, så du, i tilfælde af skade, kan komme hurtigt videre og bevare dit frirum. Det kan vores Fritidshusforsikring > heldigvis hjælpe dig med!

 

Familien i højsædet

For nogle familier er sommerhuset noget, som er gået i arv igennem flere generationer og for andre er det en nyopstået tradition. I begge tilfælde er sommerhuset et sted, som både gamle og unge forhåbentligt kommer til at knytte nogle lykkelige minder til. Det er noget som vi, her hos Aros Forsikring, forstår os på. Derfor vil en Fritidshusforsikring fra Aros Forsikring hjælpe dig med at beskytte dit sommerhus.

 

Skræddersy din dækning

Vores Fritidshusforsikring har en solid basis dækning, som blandt andet dækker brand, tyveri- og hærværksskader, bygningsbeskadigelse, glas og sanitet og meget mere. Derudover, så tilbyder vi en væld af tilvalgsdækninger, så du kan få lige præcis den forsikringsløsning, som du har brug for. Har du eksempelvis værdifuldt indbo i dit sommerhus, så kan du få tilvalgsdækningen forhøjet indbo.  Herunder, så tilbyder vi også følgende tilvalgsdækninger: svamp og insekt, skjulte rør og kabel og stikledning.

 

Med andre ord, så kan vi helt sikkert finde en løsning der passer til dig. Hvis du udfylder formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

 

Vi glæder os til at tale med dig.

Nyhedsbrev
Kontakt mig