Alt-i-en Hundeforsikringspakke, der dækker din hund bedst muligt

For mange er hunden menneskets bedste ven og bedste venner passer på hinanden. Derfor har vi samlet alt, hvad du har brug for i én forsikringspakke med Hundeansvars-, Hundesyge- og Hundelivsforsikring, så den firbenede del af familien også er godt forsikret.

Din hund er ansvarsforsikret i alle døgnets 24 timer

Vores Hundeansvarsforsikring indeholder, som en af de eneste hundeforsikringer i markedet, nu en Figurantdækning og dermed er din hund ansvarsforsikret i alle døgnets 24 timer – også til hundetræning, jagt eller opvisning. Så behøver du ikke tænke på, om der er bestemte tidspunkter eller scenarier, hvor din hund ikke er dækket – det er der ikke. Vi dækker desuden tjenestehunde, så de trygt kan gøre deres pligt.

 

Midlertidig pasning i op til 1 måneds varighed

Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt din hund er ordentligt forsikret, hvis du tager på en længere ferie i op til 1 måneds varighed og får hunden passet hos en ven. Her dækker vores nye forsikring hunden, så længe der er tale om en midlertidig pasning.

 

Der findes flere tilvalgsdækninger til din Hundeforsikring, så du kan få den løsning, der passer til dine behov:

Hundesygeforsikring

Vi har en af markedets skarpeste Hundesygeforsikringer: Læs mere >>

 

Hundelivsforsikring

Vi tilbyder en Livsforsikring til din hund. Læs mere >>

Lovpligtig ansvarsforsikring

Husk, at det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på din hund! Det kan blive meget dyrt for dig, hvis din hund gør skade på andre, og du ikke har en Hundeansvarsforsikring.

 

Attraktiv pris og yderligere 10% hvis du er helkunde.

Opdateringerne betyder, at vi har enkelte forbehold ved bestemte racer, men prisen og dækningen er til gengæld blevet væsentligt forbedret. Vi gør ydermere forsikringen endnu mere attraktiv for alle vores Helkunder, da de får 10% rabat på både selve Hundeansvarsforsikringen og valgte tilvalgsdækninger.

 

Ring til kundeservice på telefon 7010 4222 og hør om den nye hundeforsikringspakke er en fordel for dig!

 

 

Nyhedsbrev
Kontakt mig