Hundeforsikringen, der dækker din hund bedst muligt!

Vi ser hunden som en del af kernefamilien. Derfor har vi lavet en Hundeforsikring, som giver dig mulighed for at forsikre din hund, præcis som du ønsker. Det indbefatter selvfølgeligt den lovpligtige Ansvarsforsikring.
hundeforsikring-aros-forsikring

Menneskets bedste ven

Siden tidernes morgen har hunden været menneskets bedste ven. Det kan godt være, at din hund ikke har helt den samme jagtfunktion, som hundene havde dengang, men den betyder helt sikkert stadigvæk utroligt meget for dig. I langt de fleste familier er hunden en integreret del af familien, og vi her hos Aros Forsikring mener, at den selvfølgelig skal forsikres derefter. Vi har derfor skabt en Hundeforsikring, som samler alt, hvad du har brug for i én forsikring.

Vores nye Hundeforsikring > dækker nemlig din hund med en af markedets bedste kombinationer af pris og dækning. Opdateringen betyder, at din police nu har enkelte forbehold ved bestemte racer, men dækningen er til gengæld blevet væsentligt forbedret. Ved at målrette vores forsikringer på den måde, kan vi skære alt det unødvendige bort fra prisen og tilbyde en yderst god pris for et fremragende produkt.

Vi gør ydermere vores Hundeforsikring endnu mere attraktiv for alle vores Helkunder, da de får 10 % rabat på både selve Hundeforsikringen og valgte tilvalgsdækninger.

 

Din hund er dækket alle døgnets timer

Vi har tidligere haft en tilvalgsdækning, der hed Figurantdækning, som dækkede din hund til hundetræning, stævner og udstillinger. Hvis din hund kom til skade eller lavede skade på andre personer eller disses ejendom til træning eller udstilling, så var man kun dækket, hvis man havde en Figurantdækning. Den har vi nu tilføjet til alle Hundeforsikringer. Så behøves du ikke tænke på, om der er bestemte tidspunkter eller scenarier, hvor din hund ikke er dækket – det er der ikke. Dette er også gældende for tjenestehunde indenfor politi, militær eller lignende.

Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt din hund er ordentligt forsikret, hvis du får lyst til at tage på en længere ferie. Lad os sige, at du er bortrejst i 1 måned og får hunden passet hos en ven. Så dækker vores nye Hundeforsikring hunden, så længe der er tale om en midlertidigt pasning. På den måde kan du nyde din ferie og være sikker på, at der ikke venter nogen ubehagelige overraskelser på dig, når du kommer hjem.

 

Hundesygeforsikring og Hundelivsforsikring

Vi har dog beholdt og tilføjet nogle tilvalgsdækninger til Hundeforsikringen. Det drejer sig om Hundesygeforsikring og Hundelivsforsikring til din hund. Hundesygeforsikringen dækker dyrlæge- og behandlingsudgifter i tilfælde af sygdom eller ulykke. Det kan være udgifter til eksempelvis tandpleje, kastration (ikke kemisk), korsbånds- og meniskskader, aflivning og meget mere. Som noget nyt bliver udgifterne til receptpligtig medicin nulstillet hvert år. Det er kombineret med en behandlingsperiode på 120 dage, som betyder, at du kun betaler én selvrisiko, hvis din hund har flere diagnoser indenfor 120 dage. Derfor står du rigtig godt med en Hundesygeforsikring, hvis du skulle være så uheldig, at din hund bliver syg.

Alt afhængigt af din hunds race så vil der dog være enkelte sygdomme, der ikke er dækning for (du kan se hvilke i Hundeforsikringsbetingelserne >).

En Hundelivsforsikring dækker din hund, hvis den grundet sygdom eller ulykke bliver skadet så svært, at den dør, eller dyrlægen mener, at den skal aflives som konsekvens heraf. Hundelivsforsikringen dækker købssummen af hunden (dog maksimalt 20.000 kr.). Den dækker desuden med op til 50 % af købssummen, hvis din hund løber bort eller bliver stjålet.

 

Lovpligtig fornuft

Det er ikke bare en god idé at forsikre din hund ordentligt – en Hundeansvarsforsikring er faktisk lovpligtig. Det er nemlig dit ansvar, hvis din hund forvolder skade på andre mennesker, dyr eller andres ejendom. Hvis din hund bider et menneske, står du til ansvar. Hundeansvarsforsikringen kan til dels sidestilles med en Ansvarsforsikring til din bil. Bøden for ikke at have en Hundeansvarsforsikring er 3.000 kr., for slet ikke at nævne de erstatninger du kan risikere at hæfte for personligt. Så der er simpelthen intet godt argument for ikke at have en Hundeansvarsforsikring på din hund! Det er desuden værd at være opmærksom på, at hundehvalpe er dækket af moderens Hundeforsikring indtil de er 4 måneder gamle, hvorefter de skal have deres egen Hundeforsikring.

 

Hvis du gerne vil læse mere om vores Hundeforsikring, så kan du gøre det her >.


Andre forsikringer til dig

husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod brand, bygningsbeskadigelse, storm-, vand- og frostskader, og meget mere.
Læs mere husforsikring-aros-forsikring
bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn. Vi har ingen kilometerbegrænsning.
Læs mere bilforsikring-aros-forsikring
veteranforsikring-aros-forsikring
Veteranforsikring Intet krav om originale dele. Lejlighedsvis kørsel hele året - uden tillægspris!
Læs mere veteranforsikring-aros-forsikring
indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere indboforsikring-aros-forsikring