Hundeforsikringen der dækker din hund bedst muligt!

Vi ser hunden som en del af kernefamilien. Derfor har vi lavet en Hundeforsikring, som giver dig mulighed for at forsikre din hund, præcis som du ønsker. Det indbefatter selvfølgeligt den lovpligtige Ansvarsforsikring.

Menneskets bedste ven

Siden tidernes morgen har hunden været menneskets bedste ven. Det kan godt være, at din hund ikke har helt den samme jagtfunktion, som hundene havde dengang, men den betyder helt sikkert stadigvæk utroligt meget for dig. I langt de fleste familier er hunden en integreret del af familien og vi, her hos Aros Forsikring, mener at den selvfølgeligt skal forsikres derefter.

Vores Hundeforsikring > er netop blevet opdateret, så den dækker din hund med markeds bedste kombination af pris og dækning. Opdateringen betyder, at din police nu har enkelte forbehold ved bestemte racer, men dækningen er til gengæld blevet væsentligt forbedret. Ved at målrette vores forsikringer på den måde, så kan vi skære alt det unødvendige bort fra prisen og tilbyde en yderst god pris for et fremragende produkt.

 

Din hund er dækket alle døgnets timer

Vi har tidligere haft en tilvalgsdækning, der hed Figurantdækning, som dækkede din hund til hundetræning, stævner og udstillinger. Hvis din hund kom til skade, eller lavede skade på andre personer eller disses ejendom, til træning eller udstilling, så var man kun dækket, hvis man havde en Figurantdækning. Den har vi nu tilføjet til alle Hundeforsikringer. Så behøves du ikke tænkte på, om der er bestemte tidspunkter eller scenarier, hvor din hund ikke er dækket – det er der ikke. Dette er også gældende for tjenestehunde indenfor politi, militær eller lignende.

Vi har dog beholdt, og tilføjet nogle tilvalgsdækninger til Hundeforsikringen. Det drejer sig om Hundesygdomsforsikringen og Livsforsikring til din hund. Hundesygeforsikringen dækker dyrlæge- og behandlingsudgifter i tilfælde af sygdom eller ulykke. Det kan være udgifter til eksempelvis tandpleje, kastration (ikke kemisk), korsbånds- og meniskskader, aflivning og meget mere. Alt afhængigt af din hunds race, så vil der dog være enkelte sygdomme, der ikke er dækning for (du kan se hvilke i Hundeforsikringsbetingelserne >).

En Livsforsikring dækker din hund, hvis den grundet sygdom eller ulykke bliver skadet så svært, at den dør, eller dyrlægen mener ,at den skal aflives som konsekvens heraf. Livsforsikringen dækker købssummen af hunden (dog maksimalt 20.000 kr.). Den dækker desuden med op til 50% af købssummen, hvis din hund løber bort eller bliver stjålet.

 

Lovpligtig fornuft

Det er ikke bare en god idé at forsikre din hund ordentligt – en Hundeansvarsforsikring er faktisk lovpligtig. Det er nemlig dit ansvar, hvis din hund forvolder skade på andre mennesker, dyr eller andres ejendom. Hvis din hund bider et menneske, så står du til ansvar. Hundeansvarsforsikringen kan til dels sidestilles med en Ansvarsforsikring til din bil. Bøden for ikke at have en Hundeansvarsforsikring er 3.000 kr., for slet ikke at nævne de erstatninger du kan risikere at hæfte for personligt. Så der er simpelthen intet godt argument for ikke at have en Hundeansvarsforsikring på din hund! Det er desuden værd at være opmærksom på, at hundehvalpe er dækket af moderens forsikring indtil de er 4 måneder gamle, hvorefter de skal have deres egen Hundeforsikring.

 

Hvis du er interesseret i at modtage et tilbud fra os, så udfyld formularen herunder, hvorefter vi kontakter dig. Vi glæder os til at have en dialog med dig!

 

Hvis du gerne vil læse mere om vores Hundeforsikring, så kan du gøre det her >.


Andre forsikringer til dig

Husforsikring Sikrer dig mod brand, bygningsbeskadigelse, storm-, vand- og frostskader, og meget mere.
Læs mere
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn. Vi har ingen kilometerbegrænsning.
Læs mere
Veteranforsikring Intet krav om originale dele. Lejlighedsvis kørsel hele året - uden tillægspris!
Læs mere
Indboforsikring Sumløs og inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere


Bliv Helkunde og få billigere forsikringer

Udfyld skemaet, så kontakter vi dig med et forsikringstilbud. Felterne med * skal udfyldes.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev