En Husforsikring beskytter din families hjem

En Husforsikring har ét formål. Den skal dække dig, hvis dit hus brænder ned eller bliver ødelagt som følge af f.eks. storm eller oversvømmelse. Med andre ord, så er det utroligt vigtigt, at du er ordentligt dækket, hvis først du får brug for sin Husforsikring.
husforsikring-aros-forsikring

Husforsikringen dækker

Familiens vugge

Man kan sige meget om et hus, men én ting er helt sikkert. De handler ikke bare om en konstruktion bestående af fire vægge og et tag. Det handler i stedet om et hjem. Et hjem, hvor utallige minder er blevet skabt, og mennesker er blevet formet til den person, som de er i dag. Bare tænk tilbage på dit eget barndomshjem – det er de færreste, som kan forholde sig fuldstændigt kynisk til stedet, hvor de voksede op. Eftersom rammerne for ens familie betyder så meget, så er Husforsikringen en af de vigtigste forsikringer, du som forbruger tegner. Hvis ulykken er ude, så er det nemlig altafgørende, at du kan få dækket skaderne. Det forstår vi, hvilket vi forsøger at afspejle i vores produkt.

 

Form din Husforsikring som du vil
Fordi folks behov, når det kommer til Husforsikringer, er vidt forskellige, så har vi sørget for at have en god basis forsikring, som derefter kan udvides med de tilvalgsdækninger, der er relevante for dig. Vi tilbyder følgende tilvalgsdækninger:

 

  • Svamp og insekt: Her dækkes udgifter til reparation af bygningsskade, som er forårsaget af trænedbrydende svampe og træødelæggende insekter
  • Skjulte rør og kabel: Her dækkes skader, der er en følge af utætheder i bygningens skjulte rørinstallationer og kabler
  • Stikledning: Her dækkes skader, der er en følge af utætheder i stikledningerne i jorden
  • Udvidelse 1
  • Udvidelse 2

 Læs mere om udvidelse 1 & 2 ved at trykke her >.

 

Alle Husforsikringer, som vi udbyder, dækker desuden brand, bygningsbeskadigelse, husejeransvar, retshjælp, glas & sanitet, hærværksskader, storm-, vand- og frostskader, samt pludselig opstået skade.

 

Hvis du er interesseret, så kan du læse mere om vores Husforsikring her >. Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 10 42 22. Vi glæder os til at tale med dig.


Andre forsikringer til dig

 

bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn - uden ekstra selvrisiko.
Læs mere bilforsikring-aros-forsikring
veteranforsikring-aros-forsikring
Veteranforsikring Intet krav om originale dele. Lejlighedsvis kørsel hele året - uden tillægspris.
Læs mere veteranforsikring-aros-forsikring
fritidshusforsikring-aros-forsikring
Fritidshusforsikring Hos Aros Forsikring er du dækket imod de flest tænkelige skader.
Læs mere fritidshusforsikring-aros-forsikring
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig imod rådskader, der har betydning for træets bære- eller funktionsevne.
Læs mere husforsikring-aros-forsikring