Indboforsikring til hele familien

En Indboforsikring fra Aros Forsikring betyder at dig og din familie er dækket godt ind. Vi er et kundeejet selskab, hvilket vi bestræber os på at gøre synligt, i alt hvad vi gør.

Vi beskytter dine ting med en sumløs Indboforsikring

Selvom der er vigtigere ting i verden end dine ejendele, så er de nu engang stadig rare at have. Derfor er det også vigtigt at have en god Indboforsikring, så du er dækket ind i tilfælde af tyveri eller skade. Vi er her for dig og hele din familie. Familien indbefatter naturligvis også delebørn, såfremt der er nogle, så længe de er tilmeldt adressen i Folkeregisteret. Det er selvfølgeligt nemt at sige at man er der for dig, når alt er godt. Men vi er der så sandelig også når tingene går skævt. Skulle du, eller et familiemedlem fra din adresse, eksempelvis komme ud for en voldsom og traumatiserende hændelse, så hjælper vi jer videre med Psykologisk krisehjælp >.

 

Lad os beskytte din færden på nettet med WEB CLEAN-UP og ID-Sikring

Vi lever i en verden der i stigende grad bliver digitaliseret. Det betyder at mange ting bliver en del nemmere, smartere og hurtigere. Men det er ikke kun for dig at tingene bliver nemmere – det gør det desværre også for de kriminelle. I takt med at personfølsomme oplysninger bliver digitaliseret, så er der også en vis risiko. Identitetstyveri og online mobning er derfor reelle problemer, som selvfølgeligt skal behandles som sådan. Det gør vi ved at inkludere ID-Sikring > og WEB CLEAN-UP > i vores Indboforsikring – kvit og frit.

 

Et væld af tilvalgsdækninger, så vi kan skræddersy en løsning til dig

Man er godt dækket med vores stærke basisdækning, men vi er godt klar over at mange familier har yderligere, mere specialiserede, behov. Derfor står vi altid klar med en række Tilvalgsdækninger >, såsom Årsrejseforsikring, Elektronikdækning, Pludselig skade, Cykelkasko, Golfdækning, ATV og Crosser osv. Alle disse er lavet, så du kan få den perfekte forsikringsløsning, som dækker lige præcis dine behov – hverken mere eller mindre. Hele vores tilgang til Indboforsikring kan opsummeres ganske kort:

 

Forvent lidt mere…

 

Du kan læse mere om vores Indboforsikring her >


 

Andre forsikringer til dig

bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
veteranforsikring-aros-forsikring
Veteranforsikring Pas godt på dit veteran-køretøj. Lejlighedvis kørsel hele året og ingen krav til medlemsskab af veteranklub.
Læs mere
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for
træets bære- eller funktionsevne.
Læs mere
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Dækker personskader og tilpasses efter dit behov. Dækker også deltagelse i farlig sport.
Læs mere