Prisen falder med alderen

Som familiens bedste forsikringsselskab, vægter vi at følge dig og dine familie igennem livets faser, og sætter ind når det er nødvendigt. Derfor har vi skræddersyet en løsning, hvor du som loyal kunde hos Aros Forsikring vil opleve, at dine forsikringspriser automatisk bliver lavere med årene.
loyalitet-aros-forsikring

Det er ingen skam at blive ældre...


Hos Aros Forsikring falder prisen automatisk med alderen - vi belønner din loyalitet

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine forsikringer løbende bliver holdt ajour, og hos Aros Forsikring sørger vi for, at de bliver tilpasset som faserne i dit liv ændrer sig. Vi gør en dyd ud af, at være nærværende og hæderlige, og dermed sikrer dig de absolut bedste betingelser for dine forsikringer.

Nedenfor kan du se størrelsen af prisnedsættelsen på dine forsikringer.

 

 


 

Alder i år Bilforsikring Husforsikring Indboforsikring
26 -16%    
30 -5%   -10%
40 -7% -10% -5%
50 -10% -10% -5%
55 -5%    
60  -5%    -13%
 

livssituation-aros-forsikring

Vi hjælper dig der, hvor du er

Hos Aros Forsikring vil vi være familiens bedste forsikringsfællesskab. Vi byder vores kunder ind i en kundeejet forsikringsfællesskab, hvor kunden er i centrum, og vi som forsikringsselskab varetager dine interesser, så du står bedst muligt, når skaden er ude. 

Vi tilpasser os din livssituation, og forstår vigtigheden i, at hjælpe dig. Læs herunder hvilke anbefalinger vi har, til netop din livssituation, så du får de mest optimale forhold:

  • Familieliv
  • Ægteskab
  • Seniorlivet
  • Skilsmisse 
  • Når min partner dør

 

 


 


Et fagligt og professionelt forsikringsselskab

Lad vores team af professionelle assurandører rådgive dig i netop din situation, så du hverken er over- eller underforsikret. Det kan koste dyrt på pengepungen, og i værste tilfælde kan du ikke få den hjælp du har brug for i en skadessituation. 

Kontakt os alle hverdage fra 8.00-16.00 på 7010 4222  - vi glæder os til at hjælpe dig. 


 

helkunde-fordele-aros-forsikring

Vil du være Helkunde?

Hos Aros Forsikring ønsker vi at skabe de bedste vilkår for vores kunder. Som kundeejet forsikringsselskab giver vi dig fordele, som sikrer dig konkurrencedygtige priser, og fordele som loyal kunde. 

Du kan læse mere om vores fordelprogram, og hvordan du let og enkelt bliver Helkunde i et forsikringsselskab, som værner om fællesskabet, med nærvær og hæderlighed som vigtigste parametre i alt hvad vi foretager os.

Bliv Helkunde i dag

 
 

Få-et-forsikringstilbud-Aros-Forsikring

Kunderådgivning

Nyhedsbrev
Kontakt mig