Ulykkesforsikring der kombinerer god pris og bedre dækning

En Ulykkesforsikring kan være af afgørende betydning, hvis du en dag får brug for den. Derfor er det en rigtig god idé at sætte sig ind i, hvad den indbefatter og hvordan du er dækket.

En Ulykkesforsikring kan sikre dig ved invaliditet

Ulykker kan ske pludseligt og med uforudsigelige konsekvenser for dig og din familie. Tanken om hvordan invaliditet eller varige mén ville påvirke dit liv er bestemt ikke rare. Det er til gengæld nogle nødvendige overvejelser, som du skylder dig selv–og din familie–at gennemtænke.

Den ærgerlige realitet er at ingen Ulykkesforsikring kan kurere invaliditet eller varige mén. Den kan derimod hjælpe dig videre fra ulykken, og sikre at du får økonomisk støtte til at afhjælpe omvæltningerne i din hverdag. En invaliderende ulykke kan betyde, at du ikke kan forsætte i det arbejde, du tidligere har haft. Derfor er det vigtigt, at du har en Ulykkesforsikring, så du er dækket, hvis du er ude for et uheld.

Med andre ord, så kan det godt betale sig at være forsigtig.

 

Erstatning baseret på méngrad

Mange tager deres førlighed for givet. Muligheden for at gå en tur med hunden eller løbe en tur i skoven er en glæde, som mange gør brug af. Manglen på disse kan være en konsekvens af en invaliderende ulykke, ligesom det kan komplicere eller umuliggøre ens arbejdsgang. Hvis det er tilfældet, kan du risikere at blive hårdt presset økonomisk. Det er her, at vores Ulykkesforsikring > kan hjælpe dig med at komme på fode igen. Vi giver méngradserstatning baseret på den méngrad, som du får konstateret og–såfremt du er under 65 år–dobbelterstatning ved en méngrad på 30% eller derover. Det gør vi for at hjælpe bedst muligt, hvor der er brug for det.

 

Vi dækker også de mindre skader

Det kan godt lyde lidt voldsomt, al snakken om invaliditet og varige mén. Men en Ulykkesforsikring fra Aros Forsikring dækker selvfølgeligt også de mindre alvorlige skader. Derfor er dækninger som udvidet tandskade, dækning af behandlingsudgifter og dækning ved farlig sport inkluderet i vores Ulykkesforsikring. På den måde behøves du ikke vælge og vrage imellem et utal af tilvalgsdækninger, da du som kunde hos os er godt og bredt dækket fra dag 1.

Vi har kun to tilvalgsdækninger til vores Ulykkesforsikring; dækning ved dødsfald og AP Børnedækning. Dødsfaldsdækningen er et tilvalg, der dækker, hvis forsikringstageren skulle dø ved en dækningsberettiget skade. Erstatningen går til den nærmeste pårørende. Den anden tilvalgsdækning–AP Børnesikring >–er udarbejdet i samarbejde med AP Pension. Det er en unik børnedækning, som dækker méngradserstatning ved sygdom, visse kritiske sygdomme og en dødsfaldssum til dit barn (såfremt barnet er fyldt 1 år).

 

Stor forskel på Heltidsulykkesforsikring og Fritidsulykkesforsikring

Det sidste du skal være opmærksom på, når du undersøger hvad en Ulykkesforsikring kan gøre for dig, er forskellen på Heltids- og Fritidsulykkesforsikring. En Fritidsulykkesforsikring dækker dig i din fritid, samt til og fra arbejde. En Heltidsulykkesforsikring dækker dig derimod i alle døgnets 24 timer. Det betyder, at en ulykke på din arbejdsplads vil–i tilfælde af at du lider varige mén–medføre erstatning fra både din arbejdsgivers Arbejdsskadeforsikring og din egen Ulykkesforsikring. Hvis man derimod har valgt en Fritidsulykkesforsikring, så bliver man i dette scenario kun dækket af arbejdsgivers Arbejdsskadeforsikring. Din pris for en Heltidsulykkesforsikring beregnes ud fra dit erhverv, da forskellige erhverv meget naturligt indbefatter forskellige grader af risici.

 

Hvis du kunne lide denne tekst, så anbefaler vi at du også læser ”Det sker ikke kun for naboen” >

 

Hvis du er interesseret i at modtage et tilbud fra os, så udfyld formularen herunder, hvorefter vi kontakter dig. Vi glæder os meget til at tale med dig, og rådgive dig i de dækninger, der passer til dine forsikringsbehov!


Andre forsikringer til dig

indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp
Læs mere
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod rådskader, der har betydning for træets bære- eller funktionsevne.
Læs mere
bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- eller svigerbørn - uden ekstra selvrisiko
Læs mere
fritidshusforsikring-aros-forsikring
Fritidshusforsikring Hos Aros Forsikring er du dækket mod de flest tænkelige skader
Læs mere