Intet krav om originale dele

Hos Aros Forsikring ved vi godt, at veteranbiler kan være besværlige og dyre at vedligeholde. Samtidig har ny teknologi gjort reservedele bedre og billigere. Derfor har vores Veteranbilforsikring intet krav om originale reservedele.

Original eller uoriginal – det betyder intet

Det vil sige, at du roligt kan putte f.eks. ny kobling eller ny affjedring i din veteranbil uden at skulle bekymre dig om ekstraordinære forsikringer.

Vi mener ikke, at din hobby skal forhindres af mangel på reservedele – eller ny teknologi, der gør din bil mere sikker og anvendelig.

Historisk korrekthed – så vidt som muligt

Vi har dog et krav om, at uoriginale dele som minimum skal være delvist historisk korrekte. Det vil sige, at uoriginale dele skal ligne de oprindelige så vidt som muligt.

Vores assurandører står altid klar til at vurdere mulighederne for forsikring af din veteranbil og laver med glæde et godt tilbud.

Ring til os på 70 10 42 22 for at høre mere og aftale et møde med din lokale assurandør.


 

Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev