At eje en veteranbil er en passion!

veteranbiler-kærlighed-aros-forsikring

- og det giver tryghed at have Danmarks bedste veteranbilforsikring

Glæden ved at køre i den bil du måske husker, at din far eller farfar havde, eller om endeligt at eje den bil du drømte om som barn.

Måske handler det for dig mere om kærligheden til veteranbiler, end om bilen står helt originalt. Ofte giver det rigtig god mening at sætte f.eks. andre og bedre bremser på, eller måske kan de originale reservedele simpelthen ikke skaffes.

 

Veteranbilen kommer typisk frem en søndag, hvor der er tid til at nyde turen til en smuk kro i den danske natur, eller et træf med vennerne, men hvorfor ikke også tage bilen på arbejde i ny og næ eller en tur ned til det lokale supermarked med kalechen nede.

 

Hos Aros Forsikring ser vi ikke sort og hvidt herpå - du er nemlig fuldt dækket, så du kan føle dig helt tryg og nyde din veteranbil - et er en af fordelene ved at have en veteranforsikring hos Aros Forsikring.

 

Skal dit veterankøretøj fremstå i original stand?

Hos Aros Forsikring stiller vi intet krav om, at bilen skal fremstå i original stand. Vi har dog et krav om, at bilen ikke skifter karakteristik, samt at uoriginale dele, der monteres som alternativ til de originale, er delvist historiske korrekte.

 

Er der krav til veterankøretøjets interiør såsom sæder, loftbeklædning, rat og gearskifte, samt instrumentering?

Alle forandringer er tilladte hos Aros Forsikring.

 

Er der krav til motor, transmission og bagtøj, såfremt jeg ønsker nyere og bedre fungerende dele?

Generelt henviser Aros Forsikring til de krav som Trafikstyrelsen stiller angående ydelse ved et motorskifte, men ellers har det ingen indflydelse.

 

Gearkasse og/eller transmission må gerne ombyttes. Vi godkender endvidere rustfrit udstødningssystem og elektronisk tænding.

 

Ring til kundeservice og få en snak om veteranbiler samt hør om Danmarks bedste veteranbilforsikring på telefonnr.  70104222

 

Læs mere om alle de fordele du får, når du har en veteranbilforsikring hos os >>

bedste-veteranforsikring-aros-forsikring