En Veteranbilforsikring lavet af bilentusiaster til bilentusiaster

Den rigtige Veteranforsikring for dig som gerne vil beskytte din veteranbil, finder du hos Aros Forsikring. Du skal ikke bekymre dig om andet end at køre, hvis du er forsikret hos os.

Vi forstår dine veteranbilbehov

En veteranbil eller veteranmotorcykel kan betyde utroligt meget for én af flere årsager. Måske er det friheden og muligheden for luft i håret. Måske er det følelsen af at eje noget enestående, som ovenikøbet har en historie bag sig. Om det så er noget helt tredje, så er én ting helt sikkert: din veteranbil betyder alverden for dig. Det vigtigste er ikke hvor tit den bliver brugt eller om det er den dyreste i vennekredsen, men at den er der og at den er din.

 

Beskyt din veteranbil

Da veteranbilen er så vigtigt, så er det også afgørende at man passer ordentligt på den. Det er gældende i alle henseender, om man så snakker vedligeholdelse, forebyggelse af tyveri, undgå unødvendige og dumme skader, eller noget helt andet. Hele vejen igennem er det vigtigt at sørge for at beskytte en af sine kæreste ejendele. En god måde at gøre det på, er med en veteranbilforsikring fra Aros Forsikring. Med Aros Forsikring som partner, så er din veteranbil eller veteranmotorcykel bedre stillet i tilfælde af skade eller tyveri.

 

Hvad kan du forvente af din veteranbilforsikring?

Vi, her hos Aros Forsikring, synes godt at man kan forvente lidt ekstra af sin veteranbilforsikring. Det er trods alt et ekstraordinært køretøj der er forsikret – hvorfor skulle dennes dækning være andet end ekstraordinært? Vi bekymrer os ikke så meget om alle dine reservedele er helt originale eller om du er med i en veteranbilklub. Med andre ord, det vigtige er at du har en passion og at du ønsker at beskytte den.

 

Eftersom at du sikkert nyder køreturene, hvorfor skulle du ikke kunne tage bilen eller motorcyklen ud et hurtigt smut om vinteren? Det ser vi intet i vejen for, så længe det ikke bliver til mere end lejlighedsvis kørsel. Hvis du en trist dag i januar sidder, kigger længselsfuldt ud af vinduet og dagdrømmer om en rask lille køretur, så skal du da have muligheden for at realisere dine ønsker. Det er hele idéen med et forsikringsselskab – vi er her for dig, så du ikke skal bekymre dig om alt muligt andet end af køre din bil.

 

Vi fokuserer vores krudt der hvor det betyder noget for dig som kunde: på den bedste kombination af dækning og pris. Man kan bruge nok så mange fine ord og udenomssnak, men det som vi ved at du sætter pris på er den fornuftige dækning til den meget fornuftige pris. Så er der ikke andet og sige end: ”God tur!”

 

Du kan læse meget mere om hvordan Danmarks bedste Veteranforsikring dækker dig her >

Nyhedsbrev
Kontakt mig