Jesper Brinkmann - Assurandør, Aarhus/Vejle, Aarhus, Horsens og Vejle

Email: jbr@aros-forsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5076
Jeg er kundens kontaktperson gennem hele forløbet.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder er godt forsikret og det bliver de bedst gennem personlig rådgivning. Hvis ”uheldet ” skulle være ude, så ved jeg, at mine kunder er godt dækket ind, og at de føler sig i trygge hænder fra start til slut. Gennem mine 8 år som assurandør har det vist sig, at langt de fleste af mine kunder er kommet til mig, fordi de har hørt godt om mig.

Jeg har altid været en meget aktiv sportsmand og har prøvet de fleste sportsgrene, men i dag holder jeg mig til fodbold på hygge plan og tennis om sommeren.

Husk at få gennemgået dine forsikringer mindst hvert 3. år, da der kan ske ting i dit liv som ændrer dit behov. Så ønsker du en gennemgang, skal du blot kontakte mig helt uden omkostninger for dig.

Træffes bedst: 09.00-12.00
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev