lars-bak-assurandoer-aros-forsikring

Lars Bak - Assurandør, Vestsjælland, Vestsjælland

Email: bak@aros-forsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5040
Jeg er kundens kontaktperson gennem hele forløbet.

Derfor er den personlige kontakt noget af det vigtigste i mit arbejde, og for mig er det vigtigt, at kunden har tillid til mig som assurandør og til Aros Forsikring.

Hos Aros Forsikring får du et af Danmarks ældste forsikringsselskaber, med brede dækningsmuligheder og professionel rådgivning samt service i højsæde. Til priser der klart afspejler, at vi er et kundeejet forsikringsselskab, hvor et overskud ikke går til en aktionærkreds, men i stedet til udvikling af endnu bedre forsikringsvilkår til gavn for vores kunder.

Jeg er eksamineret assurandør og har arbejdet indenfor forsikringsbranchen i snart 5 år, men har samtidig en baggrund som uddannet tømrer og statsaut. Ejendomsmægler.

Som mange af mine kunder interesserer jeg mig for hus og have, og da jeg samtidig er familiemenneske og far til 2 skønne børn, bruges meget af min fritid naturligvis sammen med dem, familie og venner.

Forsikringer og forsikringsbetingelser kan være svære at gennemskue, så her er det min opgave, at give kunden overblik og finde de rigtige svar og løsningsmodeller.

Så kan du se fornuften i, at få et godt overblik samt seriøs og personlig rådgivning, så kontakt mig for et uforpligtende tilbud.
Nyhedsbrev
Kontakt mig