Tonny Simonsen - Assurandør, Skanderborg/Silkeborg, Skanderborg, Silkeborg og Ry

Email: tsi@arosforsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5069
Få tryghed og viden om dine forsikringsbehov.

Der er vigtig for mig, at mine kunder føler sig trygge og velinformerede om, hvad Aros kan tilbyde dig af muligheder. Derfor tager jeg en snak med mine kunder om hverdagen, sport, arbejde, ferie, familie etc. Da forsikringsbehovet hele tiden ændre sig, ligger jeg meget vægt på, at vi altid er i personlig kontakt med hinanden mindst én gang i løbet af 3 år, så forsikringerne hele tiden er opdateret.


Jeg er et stort naturmenneske og elsker at bruge naturen aktivt til sport sammen med familien. Jeg har i de sidste mange år været meget aktiv i vores lokale idrætsforening, som er med til, at give en masse dejlige og positive oplevelser både som træner og udøver.

Ønsker du en gennemgang og et tilbud på dine forsikringer, så er du velkommen til, at ringe eller skrive til mig og vi finder et tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Distrikt: Skanderborg, Silkeborg og Ry
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev