Ferhat Kilic - Kontorassurandør

Email: fki@aros-forsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5039
Forsikringer bygger på tryghed og tillid.

Jeg har arbejdet med forsikringer i mere end 6 år, og har en professionsbachelor i finansielle markeder suppleret med en forsikringsuddannelse på forsikringsakademiet. Herudover er jeg uddannet coach.

Tryghed og tillid er grundelementerne i min hverdag, da jeg personligt sætter stor pris på at gøre en forskel hos mine kunder. Alle henvendelser bliver betragtet seriøse, derfor føler kunderne sig værdsat hos mig i Aros Forsikring.

Jeg sørger for at yde en professionel rådgivning og sikrer mig, at mine kunder får et skræddersyet produkt, der lever op til forventningerne. Mine kunder er ikke i tvivl om, at hos mig får man et nemt og overskueligt overblik over sine forsikringer.

Privat er jeg gift og far til en dreng. Det meste af fritiden tilbringes sammen med familien og venner.
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev