Frank Fauerskov - Taksator, Nordjylland

Email: fau@aros-forsikring.dk
Direkte tlf.: 2944 7650
Jeg er taksator hos Aros Forsikring, som er et selskab, der sætter kunden i centrum. Her prioriterer vi virkelig service overfor kunden både i teori og praksis, samtidig med at alle medarbejdere i Aros Forsikring føler og agerer som en familie og hjælper hinanden.

Jeg er særdeles glad for kundekontakten "i marken", og jeg bestræber mig altid på at yde en god service både i forhold til opgørelsen og det menneskelige aspekt. Det er vigtigt for mig, at kunden er orienteret og forstår afgørelsen.

Jeg er uddannet bygningsingeniør og har i flere år arbejdet med projektering, byggetilsyn m.v. i en rådgivende ingeniørvirksomhed. Jeg har arbejdet i forsikringsbranchen i 33 år, hvor jeg har beskæftiget mig med opgørelse af bygningsskader, fagleder, ledelse m.v. Heraf de sidste 23 år som cheftaksator bl.a. med ansvar for alle storskader i hele landet.
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev