Jens Øllegaard - Cheftaksator, Hele landet

Email: jol@arosforsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5006
Jeg er uddannet byggetekniker, og jeg har været i Aros Forsikring de sidste 5 år som cheftaksator.

Jeg har beskæftiget mig med byggebranchen gennem stort set hele mit liv. Min forsikringsmæssige erfaring startede i 1997, hvor jeg blev afdelingsleder i skadeservicebranchen, og senere har jeg arbejdet i branchen som taksator, fagleder, cheftaksator mv.

Det første, som jeg lagde mærke til, da jeg kom til Aros forsikring, var den meget engagerede og respektfulde måde alle medarbejdere omtalte kunderne på. Der er virkeligt et ønske om at hjælpe kunden, hvor det er muligt.

Jeg brænder for arbejdet med forsikringsskader, hvor jeg virkelig føler, at jeg har gjort et godt stykke arbejde, når jeg sammen med kunden og eventuelle håndværkere, finder den for kunden bedst mulige løsning. Jeg er medlem af Forsikrings & Pensions bygningsudvalg.
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev