19. november 2016

Afbestillingsforsikring

Ferien er planlagt, men har du husket afbestillingsforsikringen

Når der bliver sat en stopper for ferien

Nogle gange kommer der noget i vejen. Det er ikke det, der falder dig først ind, når du lige har bestilt sommerferien, skiferien eller påskerejsen. Men af og til sker det - et brækket ben, sygdom eller dødsfald sætter en stopper for den planlagte ferie. 

Afbestillingsforsikringen sikrer dig mod et økonomisk tab, hvis du ikke kan tage på ferie alligevel. Forsikringen omfatter hele husstanden, uanset om I rejser sammen eller hver for sig, og uafhængigt af hvor mange gange I rejser.

Forsikringen dækker, hvis et af følgende sker:

  • Dødsfald
  • Akut opstået sygdom
  • Ulykkestilfælde
  • Lægeordineret sengeleje pga. sygdom eller ulykke
  • En af dine nærmeste pårørende bliver indlagt pga. akut sygdom, ulykke eller dør
  • Din bolig bliver skadet som følge af brand, storm, oversvømmelse eller indbrud umiddelbart inden afrejse, og det kræves, at du er til stede

Her refunderes den del af rejsens pris, der af rejsearrangøren kan kræves betalt eller den del af den allerede betalte rejse, der ikke kan refunderes. Forsikringen dækker, uanset om der er tale om en pakkerejse eller en rejse, du selv har arrangeret.

Har du brug for flere informationer så kontakt din lokale assurandør >
eller ring på telefon 7010 4222

Tilbage
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev