08. februar 2018

Det var dråben!

Har du lige fået nyt køkken? Så går vi ud fra, at vandskader og forsikringssager er det sidste, du har lyst til at tænke på. Med en udvidelse af din Husforsikring hos Aros Forsikring er du og dit nye, lækre køkken dækket ind, hvis rørene pludselig begynder at dryppe utaette-roer-aros-forsikring

Er du forsikret, hvis det drypper fra rør i dit køkken?

 

Med en udvidelse af din Husforsikring er du og dit køkken dækket ind, hvis rørene pludselig ikke holder tæt.

Efter mange overvejelser med familien og besøg i forskellige køkkenfirmaer har I nu endelig fundet jeres drømmekøkken. Håndværkerne har sat køkkenet op, og det gamle slidte gulv er blevet skiftet ud med et nyt plankegulv, og alle væggene er malet hvide. Det hele spiller nu flot og nyt.

Efter flere uger med rod og støv, tager I på en tiltrængt weekend til København for at slappe af. Søndag aften kommer I hjem efter en dejlig weekend, og opdager et rør under køkkenvasken har stået hele weekenden og dryppet. Soklen og flere skabe i det nye køkken er skadet, og det nye trægulv er bulet.

Du er straks klar over at det bliver dyrt at reparere og tænker: Hvem er ansvarlig for de omfattende skader? Hvor længe skal vi leve i dette byggerod, og hvem skal betale regningen?

  • Er det en reklamation mod håndværkerne, og dækker garantien?
  • Eller skal jeg kontakte min advokat eller Ankenævnet?
  • Må håndværkerne starte udbedringerne inden det er afgjort, hvem der har ansvaret for skaderne?

Husforsikring med udvidelse 1 dækker skaden

Har du en Husforsikring med en udvidelse 1 hos Aros Forsikring, dækker vi følgeskaden. Det betyder i ovennævnte eksempel, at vi dækker følgeudgiften til soklen, skabene og gulvet, der er beskadiget, dog ikke reparation af røret. Aros Forsikring overtager ansvaret og har kontakten og forhandlingerne til håndværkerne. Vi dækker også, selv om det ikke er et skjult rør.
Aros Forsikring vurderer, om der skal gøres ansvar gældende mod håndværkerne og deres ansvarsforsikringsselskab. Vi vurderer også, hvad der skal repareres. Så det første og eneste, du skal gøre, er at kontakte skadeafdelingen hos Aros Forsikring på telefon 8734 5099.

Husforsikring med udvidelse 2 dækker forbruget

Har du tegnet en udvidelse 2 på din Husforsikring, betaler Aros Forsikring også det tabte vand, hvis dit forsyningsselskab ikke vil refundere det.

Har du spørgsmål til din Husforsikring, anbefaler vi, at du ringer til kundeservice på telefon
7010 4222

 

Tilbage