07. november 2016

Forbedret el-skadedækning

Ved en overspænding i huset vil alle dine elektriske apparater kunne futte af. Her vil en el-skadedækning, som et tilvalg til din indboforsikring, dække samtlige elektriske apparater afhængigt af dit tilvalg. Vi har fjernet beløbsgrænsen på din el-skadedækning, så dette skrækscenarie i hvert fald ikke vil kortslutte din økonomi. Dette er gældende for Indboforsikringer, der blev tegnet inden marts 2017. For forsikringer efter denne måned er denne dækning inkluderet som standard. elskade-daekning-aros-forsikring

Ingen beløbsgrænse på din el-skadedækning

Antallet af elektriske apparater i den typiske danske familie er i konstant stigning – og prisen på disse er ofte svimlende høje. En forbedring af vores el-skadedækning, som tilvalg til din indboforsikring, har medført, at der nu ikke er nogen grænse på din erstatningssum – og den dermed er ”sumløs”. Skulle du derfor stå med dit indbo, hvor al elektronik er futtet af, som for eksempel ved en overspænding, så er alle dine elektroniske apparater, hårde hvidevarer, osv. altså dækket. 

Udover dette særtilfælde dækker din tilvalgte el-skadedækning selvfølgelig også ved normale kortslutninger på dine el-apparater - såfremt det enkelte elektriske apparat ikke overstiger 33.999 kr. Bemærk dog, at din tilvalgte el-skadedækning vil afgøre typen af apparater, der dækkes afhængigt af, om du har valgt el-skadedækning I eller II.

El-skadedækning I:

Almene elektriske apparater. Denne tilvalgsdækning omfatter bl.a. TV, radio, hårde hvidevarer, kameraer og fastnettelefoner.

El-skadedækning II:

Særlige elektriske apparater. Denne tilvalgsdækning omfatter, udover alle apparater fra el-skadedækning I, bl.a. mobiltelefoner, tablets, private computere, musikinstrumenter, og andre lignende apparater.

 

For en uddybning af dækkede apparater i de to forskellige el-skadedækninger, henvises der til punkt 7.1.5.3 og 7.1.5.4 i din forsikringsbetingelser, som du finder på "Min side"

Vil du desuden være helt dækket på alle dine elektriske apparater, kan du med fordel tilvælge vores elektronikdækning, der dækker skader og defekter på elektroniske apparater. 

Har du spørgsmål vedrørende vores el-skadedækninger så kontakt kundeservice på 7010 4222

Tilbage
Nyhedsbrev
Kontakt mig