03. februar 2020

Aros Forsikring støtter den grønne omstilling, og lancerer Danmarks første elbilforsikring, specielt tilpasset elbiler

Hos Aros Forsikring vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling og give elbilejerne trygheden i deres bæredygtige valg ved at lancere Danmarks første elbilforsikring, der er tilpasset elbilejernes specielle behov. Mange elbilejere bekymrer sig nemlig om tyveri af ladekablet, skader på ladeboksen og batteriet, og om de pludselig løber tør for strøm på landevejen. Med vores elbilforsikring og de unikke tilvalgsforsikringer kan disse bekymringer nu fejes af vejen, så vi alle kan køre en grønnere fremtid i møde!

Elbilforsikring fra Aros Forsikring

Aros Forsikring er kundeejet – og det forpligter!

 Med Danmarks klimamål om at udlede 70 procent mindre CO2 i 2030 er elbilerne kommet for at blive. Elbiler er efterhånden ved at være så gode, at de fleste familier kan få dækket deres kørselsbehov med en elbil. Rækkevidden og opladningsmulighederne er vokset markant, og det gør, at flere og flere vælger at gå over til en elbil, når bilen skal skiftes ud.

 

”Det er i dag muligt at købe forsikringer til elbiler og plugin-hybridbiler, men vilkårene er typisk identiske med forsikringen på traditionelle biler. Dækninger og vilkår er således ikke tilpasset de risici, som elbilejere har, hvis f.eks. der sker uforudsete skader på elbilens batteri, som ikke er dækket af garantien. Hos Aros Forsikring ønsker vi at bakke op om de nye risici for at bidrage til den grønne omstilling,” udtaler Morten Dissing, direktør for Aros Forsikring.

 

Aros Forsikring planter træer for at beskytte grundvandet

Derudover ønsker Aros Forsikring at støtte naturen for at beskytte grundvandet. For hver solgt elbilforsikring i 2020 plantes et træ i samarbejde med Growing Trees Network Foundation, der er en selvejende institution med det almennyttige formål at plante flest mulige træer i Danmark. Visionen er at rejse nye Folkeskove og beskytte grundvandet.

 

Elbilforsikring med markedets bedste tilvalgsforsikringer

Med en elbilforsikring betaler man kun for det antal kilometer, der faktisk køres.

Derudover indeholder den en lovpligtig ansvarsforsikring og førerulykkesforsikring.

 

Man kan tilvælge markedets bedste tilvalgsforsikringer, der løser elbil- og plugin-hybridbilejernes største bekymringer. Udover den klassiske friskade- eller glasskadeforsikring tilbyder Aros Forsikring desuden unikke tilvalgsforsikringer som:

 

Ladekabel- og ladeboksforsikring

  • All-risk dækning af ladekabel og ladeboks uanset om det skyldes hærværk, tyveri eller pludselig skade, og det er tilmed uden selvrisiko

 

Batteriforsikring

  • Dækker kortslutning, pludselige og uforudsete skader på elbilens batteri fra første indregistreringsdato og fem år frem med en maksdækning på 30.000 kr. Her er der heller ikke nogen selvrisiko

 

Vejhjælp - Aros Autohjælp PLUS

  • Assistance, hvis elbilen bl.a. løber tør for strøm, ved driftstop eller uheld i Danmark og Europa

 

Kaskoforsikring

  • Dækker bl.a. elbilen ved færdselsuheld og brand samt tyveri, samt gratis reparation af stenslag i forruden
  • I samarbejde med SOS International tilbydes redningshjælp i udlandet

 

Ved skade er der frit værkstedsvalg, men der er naturligvis også mulighed for lånebil via Aros Forsikrings lokale fordelsværksteder på attraktive vilkår.

 

Yderligere kundefordele

  • Fast præmie – man forbliver elitebilist, uanset om man pådrager sig skader eller ej
  • Man kan trygt låne sin elbil ud til sine børn, delebørn, børnebørn og svigerbørn uden at selvrisikoen stiger, hvis der sker en skade
  • Børn kan optjene anciennitet ved at køre i forældrenes elbil

 

Du kan læse mere om Elbilforsikringen her

Tilbage