21. november 2016

Elektronikdækning

Undgå dyre særskilte forsikringer når du køber elektronik-produkter. Der er mange penge at spare. elektronikdaekning-aros-forsikring

Hvert år lægger flere og flere danskere elektroniske apparater under juletræet til deres nærmeste. Glæden er som regel stor, når den pakkes op. Dog er smerten mindst lige så stor, når den ved et uheld tabes og går i stykker. For elektronikkæder og supermarkeder er disse elektronikforsikringer en rigtig god forretning. Dog kan dette være en dårlig økonomisk beslutning for dig, da en forsikring til hvert apparat hurtigt løber op.

Billigere end bare én forsikring hos elektronikkæderne

Med en elektronikdækning hos Aros Forsikring er alle dine elektroniske genstande dækket i op til 5 år. Det vil ikke kun sige mobiltelefoner og computere, men også hårde hvidevarer, elektriske køkkenredskaber, og så videre. Så behøver du altså ikke investere i en forsikring på iPad’en til din bedre halvdel eller på computeren til en af børnene. I de fleste tilfælde er vores elektronikdækning faktisk billigere end bare én forsikring fra en elektronikkæde!

Elektronikdækningen fås som et tilvalg til din indboforsikring og dækker følgende:

 

  • Funktionsfejl.
  • Mekaniske eller elektriske svigt.
  • Pludselige skader.
  • Skader, der sker uventet og pludseligt på et tidspunkt.
  • Pixelfejl på dine elektriske apparater f.eks. iPad, Phone.
  • Elektronikdækningen dækker indtil 5 år fra købsdatoen.
  • Lånt it-udstyr fra dit uddannelsessted er også omfattet af dækningen f.eks. er der mange skolebørn der
    får udleveret en iPad til brug i undervisningen.

Ring til vores kundeservice på 7010 4222, eller læs mere om elektronikdækningen under indboforsikringsbetingelserne her.

Tilbage