29. august 2018

Er dine børn forsikret, hvis uheldet er ude?

Et fald fra en gynge, et styrt på løbehjul eller en finger, der kommer i klemme. boerneforsikring-aros-forsikring

Er dit barn forsikret, hvis det kommer til skade?

Børn er livlige og frygtløse, når det kommer til leg. Nogle gange går det galt. Et fald fra en gynge, et styrt på løbehjul eller en finger, der kommer i klemme. Alle børn slår sig på et eller andet tidspunkt. Ulykker sker både i hjemmet, på skoler og i daginstitutioner. Men alligevel har hvert tredje barn ikke en Ulykkesforsikring.

Dit barn skal have sin egen Ulykkesforsikring

For at dit barn er berettiget til erstatning, hvis barnet kommer til skade, skal barnet have sin egen Ulykkesforsikring. Mange forældre tror fejlagtigt, at deres børn er dækket gennem forældrenes Ulykkesforsikring, det er ikke tilfældet. Så det er vigtigt at få tjekket op på dine forsikringer for dit barns skyld, INDEN dit barn vælter på cykel, løbehjul eller kommer galt af sted på trampolinen og får varigt mén.

Børn under 2 år

Børn under 2 år, som har sin egen Ulykkesforsikring hos Aros Forsikring, er dækket gratis med en invaliditetssum på kr. 1.000.000, udvidet tandskade samt begravelseshjælp.

Hvad dækker Børneulykkesforsikringen?

En Børneulykkesforsikring er en stor hjælp, hvis dit barn kommer alvorligt til skade. Barnet vil få udbetalt et engangsbeløb, som vil afhænge af forsikringssummen og graden af fysisk varigt mén.

En kontant udbetaling kan forbedre dit barns fremtid ved evt. invaliditet, og dækker udgifter til behandlinger, tandskader eller genoptræning ved en fysioterapeut eller kiropraktor.

Dit barn er ikke dækket igennem skoler og daginstitutioner

Ulykker sker både derhjemme, på legepladsen og i fritidsordningen. Dit barn er som udgangspunkt ikke dækket igennem skolen eller børnehaven, derfor er det en god idé, at give dit barn en forsikring, der dækker hele døgnet og ikke kun i hjemmet.

Tilvalg: Dækning ved alvorlig sygdom

En ulykke kan følge barnet resten af livet, det samme kan en sygdom. Du har mulighed for at udvide Børneulykkesforsikringen, så den også dækker mén efter alvorlig sygdom eller mén fra en alvorlig/kritisk sygdom.

Almindelige Ulykkesforsikringer dækker ikke, hvis dit barn får en alvorlig sygdom, som eksempelvis kræver ekstra pleje eller resulterer i mén resten af livet.

Hos Aros Forsikring har du mulighed for at udvide Børneulykkesforsikringen, så du og dit barn er bedst stillet i den værst tænkelige situation.

Vi har lavet denne unikke dækning til en pris, så alle har en mulighed for at vælge dækningen til.

Læs mere her om AP Børneforsikring

Kontakt din eller kundeservice på telefon 7010 4222 og få hjælp til at sammensætte en Børneulykkesforsikring efter dit barns behov.

 

Tilbage