11. september 2018

Aros Forsikring har udvidet med ny forsikringsbutik i Aarhus City

Aros Forsikring udvider, og har åbnet en ny forsikringsbutik centralt i Aarhus City den 21. september i Park Allé 1 i Aarhus. Aros-Forsikring-åbner-ny-forsikringsbutik-i-Aarhus

Forsikringsbutik åbner i Park Alle

Vi mærker at vores personlige service og proaktive kundekontakt er in blandt landets forsikringskunder! Derfor oplever vi en stor tilstrømning af kunder, ikke mindst efter vores topplacering i nationale tilfredshedsanalyser i de senere år*. Vi har åbnet en ny forsikringsbutik på en meget synlig og markant placering i hjertet af Aarhus.

 

Vores nye flagskib, den topmoderne forsikringsbutik, er åbnet den 21. september på Park Allé 1, lige overfor Aarhus Rådhus, i den smukke historiske bygning tegnet af Arkitekt Axel Høeg-Hansen. Den bliver vores 2. placering i byen, der også fortsat tæller hovedsædet i Viby J.

 

Bilen får et servicetjek, men ikke altid forsikringerne

Vi er kundeejet, og vi er det forsikringsselskab i Danmark, der mest proaktivt kontakter vores kunder, så vi kan sikre, at deres forsikringer løbende er ajour. Af samme årsag anbefaler 9 ud af 10 kunder os videre til familie og venner. Derigennem møder vi mange nye kunder og oplever ofte, at de enten er dobbelt, under- eller overforsikret. Det skyldes at forsikring er kompliceret, og behovene ændrer sig med livets faser. Det kan være svært at overskue. Derfor er tilgængelighed, grundig behovsafdækning og personlig rådgivning vigtige parametre for kunderne.

 

Rådgivningen er også i fokus ved indretningen af vores nye forsikringsbutik, der indeholde et cafeområde, der egner sig til rådgivning i øjenhøjde. Både nye og eksisterende kunder er velkomne til spontant at kigge ind eller bestille tid til et uforpligtende forsikringstjek på www.aros-forsikring.dk.

Vi har altid en god kop kaffe klar og tid til at god snak om forsikringer!

 

Ring 7010 4222 og aftal et møde.

 

*Læs mere om, hvorfor vi får topplacering af kunderne for andet år i træk >>

Tilbage