14. september 2017

Gør hverdagen mere sikker for din familie og lokalsamfundet

Sammen står vi stærkere. Hjælp os med at sikre dit hus og din familie mod indbrud og hele din husstands færden på nettet. Inviter Aros Forsikring ud til din forening – så holder vi et foredrag om, hvordan vi kan sikre dig og dine nærmeste. sikker-hverdag-aros-forsikring

Din Aros ID-Sikring er GRATIS udvidet med WEB CLEAN-UP

Nye tider bringer nye trusler. Antallet af danskere, der bliver udsat for angreb på nettet, er i eksplosiv stigning, da svindlere hele tiden finder nye måder at tiltuske sig danskernes private oplysninger på. Der sker hver dag ulovlige og kyniske handlinger som hacking, afpresning, identitetstyveri, falske Facebook profiler, online-mobning og utallige andre former for IT-misbrug. Særligt skræmmende er den nye tendens, hvor hackere tager billeder af børn og unge igennem deres egne computere, hvorefter de bliver økonomisk afpresset – ellers ryger billederne på nettet.

Som kundeejet forsikringsselskab vil vi gerne beskytte dig og din familie mod IT-misbrug. Ingen løsning kan hævde at være 100% skudsikker – hverken forebyggende eller efter hændelsen. Men Aros Forsikrings WEB CLEAN-UP har som formål at løse situationer som lige netop disse. WEB CLEAN-UP er en ny service, der automatisk er inkluderet i din Indboforsikring. Du får f.eks. hjælp til at begrænse IT-misbrug og fjerne falske brugerkonti. Derudover er Aros ID-Sikring også en fast service, som du kan benytte ved tilfælde af identitetstyveri, tyveri fra netbank og hacking af dine private oplysninger med mere.

Her kan du læse mere om Aros ID-Sikring og WEB CLEAN-UP

Stå sammen og afskræk indbrudstyvene!

Desværre er indbrud i private hjem stadig også udpræget – især i Danmark, der har 2. flest indbrud i hele Europa! Der kan være mange årsager til denne kedelige statistik. Men én ting er sikkert; med en alarm kommer du et skridt tættere på tryghed. Alarmer sikrer ikke kun dine ting men også din familie. Deres afskrækkende virkning minimerer risikoen for f.eks. hjemmetyveri og giver dine børn tryghed, hvis de er alene hjemme.

Aros Forsikring vil gerne hjælpe med at gøre din hverdag mere tryg for dig og din familie. For at sikre dig og din families hverdag handler det om at gøre nabolaget så uinteressant for tyve som muligt. Rygter spredes hurtigt i tyvekredse, og bliver dit område kendt som ”alarmernes hovedstad”, vil din familie og dine naboer automatisk føle jer mere trygge.
 

Få viden der sikrer dit lokalsamfund

For at vi kan hjælpe, vil vi rigtig gerne ud til dit lokalområde og rådgive om de løsninger, vi har til nutidens problemer. I fællesskab med vores samarbejdspartner Verisure Alarmfirma vil vi gerne rådgive jer både om forebyggelse af IT-svindel, WEB CLEAN-UP og hvordan I kan undgå, at det bliver jeres lokalområde og huse, tyvene vælger næste gang.
Det kunne f.eks. være i din beboerforening, forsamlingshus, idræts- eller sportsforening eller noget helt andet. Vi skaber en hyggelig og informerende aften, der kan bidrage til en sikrere hverdag for jeres lokalområde. Desuden byder vi på et varmt måltid samt drikkevarer. 

Har din forening lyst til en GRATIS og hyggelig informationsaften?

– med Aros Forsikring og Verisure Alarmfirma?

udfyld formularen nedenfor!

Vi er sikre på, at det vil gavne både dig og dine naboer med en større viden om, hvordan I sikrer jeres færden på nettet og jeres hjem.

 

 

Tilbage
Nyhedsbrev
Kontakt mig