16. maj 2018

Har du tjek på Årsrejseforsikringen?

Har du styr på, hvad din Årsrejseforsikring dækker, hvis du mister din bagage, eller hvis du bliver syg på ferien? aarsrejseforsikring-aros-forsikring

Ferien nærmer sig – har du tjek på Årsrejseforsikringen?

Sol, sommer, strand og kvalitetstid med familien venter lige om hjørnet. Inden du tager afsted på rejsen, er det en god idé at få et overblik over, hvordan du og familien er dækket, og hvad du skal huske, når I tager på ferie.

Årsrejseforsikringen dækker akut opstået sygdom og skader på ferierejsen.

Hvis du har en sygdom, som er opstået for nylig eller er kronisk, kan du få lavet en medicinsk forhåndsvurdering hos SOS International, som fortæller dig, om du vil være dækket på din rejse, hvis du får brug for behandling. Klik her for at komme til SOS Internationals hjemmeside

Med Aros Indboforsikring kan du tilvælge Årsrejseforsikring i EU/EØS-landene med oven i hatten.

Det betyder bl.a., at vi står klar til at hjælpe dig videre på rejsen, hvis du mister din bagage, eller hvis dine personlige ejendele bliver beskadiget eller går tabt. Forsikringen dækker hele din husstand og udeboende delebørn. Vi samarbejder med SOS International, som har døgnbemanding på tlf. 3848 9460, hvis uheldet skulle være ude. 

Husk det blå sygesikringskort

Ulykker og sygdom sker ikke kun hjemme i Danmark. Du og din familie er ikke længere dækket af det gule sygesikringskort udenfor Danmark, Færøerne og Grønland. I skal derfor huske det blå sygesikringskort, som giver ret til den samme behandling, som borgerne i det land, I rejser i, har. Det blå kort dækker ikke behandlinger på private hospitaler eller klinikker. Aros Forsikrings Årsrejseforsikring dækker forskellen mellem det gule og det blå kort, hvis uheldet skulle være ude for dig eller din familie.

Forsinket eller mistet bagage

Årsrejseforsikringen dækker, hvis bagagen er mere end 4 timer forsinket fra ankomsten til feriestedet udenfor Danmark. Vi dækker de ting, som I er nødsaget til at købe for at kunne fortsætte ferien  hvis det er købt, inden bagagen når frem.

Det kræver dokumentation. Husk derfor altid:

  • Flybillet eller rejsebevis
  • Originalt bagagebevis
  • Original dokumentation for erstatningskøb
  • Original dokumentation fra transportselskabet for forsinkelsen

Forsikringen dækker maksimalt 1.000 kr. pr. døgn pr. person, dog maksimalt 15.000 kr. for hele familien pr. ferierejse. Hvis det drejer sig om bagage, hvor der kun er tale om toiletartikler, er den samlede erstatning dog kun 1.000 kr. pr. rejse.

Sportsudstyr som bliver forsinket er ikke dækket af den almindelige Årsrejseforsikring. Husk derfor at købe en tilvalgsdækning for den slags bagage.

Skal du på kør-selv-ferie i Europa?

Så husk at bestille motorvejsmærkater/vignetter til Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Slovenien samt miljømærkat til de større tyske byer. Bestilles her: Motorvejsmærkater/vignetter

 

Årsrejseforsikringen kan udvides med følgende tilvalg:

Årsrejseforsikring i hele Verden

Skal du rejse uden for EU/EØS-landene til f.eks. Tyrkiet, skal din Årsrejseforsikring udvides, så den gælder i hele Verden.

Årsrejseforsikring op til 90 dage

Ved en længere rejse på over 60 dages varighed, har du mulighed for at udvide Årsrejseforsikringen med rejser af op til 90 dages varighed.

Årsrejseforsikring med Afbestillingsforsikring

Vælger du at tilføje en Afbestillingsforsikring til din Årsrejseforsikring, er du altid dækket ind, hvis du f.eks. ved akut sygdom hos dig eller dine nærmeste er nødt til at ændre rejseplanerne.

Årsrejseforsikring som dækker udgifter til leje af forsinket sportsudstyr

Er du ankommet til dit feriemål, men din bagage med sportsudstyret ikke er dukket op, dækker forsikringen udgifter til leje af forsinket sportsudstyr, som f.eks. dykkerudstyr, geværer, ski eller golfudstyr, der anses for at være nødvendigt for at gennemføre sportsaktiviteten på feriemålet. Læs mere om tilvalgsforsikringen her.

Kontakt os på telefon 7010 4222  eller få yderligere information om Aros Forsikrings Årsrejseforsikring her.

Tilbage