24. november 2017

Psykologisk krisehjælp er nu en del af pakken

Alle kan få behov for psykologisk krisehjælp. Nogle gange overrasker livet os, og det kan være rart at kunne snakke med en professionel. Som noget nyt er psykologisk krisehjælp en del af din Indbo- og Ulykkesforsikring. psykologisk-krisehjaelp-aros-forsikring

Alle kan få behov for psykologisk krisehjælp 

Nogle gange overrasker livet os, og det kan være rart at kunne snakke med en professionel.
7-9-13. Bank under bordet. Vi håber ikke, at der sker os noget. Men nogle gange overhaler livet os, og vi kan komme ud for en ulykke, en traumatisk oplevelse eller et tab på nært hold. Og nogle gange skal vi have hjælp til at komme tilbage på sporet. Alle kan få behov for psykologisk krisehjælp.

Indboforsikringen – psykologisk krisehjælp dækker ved:

  • Dødsfald hos din nærmeste familie.
  • Livstruende sygdom hos dig eller din nærmeste familie.
  • Brand eller eksplosion i dit eget hjem.
  • Indbrud, overfald, røveri eller voldtægt.
  • Part i et trafikuheld.
  • Ufrivillig abort.

Med Indboforsikringen kan du få op til 10 timers psykologbehandling i Danmark. Din forsikring dækker psykologisk bistand ved hændelser, der er opstået i forsikringstiden, hvis du eller en anden i din husstand bliver involveret i en akut opstået, traumatisk hændelse. Det er dog en betingelse, at du ikke har ret til godtgørelse af udgifterne fra anden side – f.eks. fra en sundhedsforsikring. 

Læs mere om, hvornår du er dækket af din Indboforsikring.

Psykologisk krisehjælp i forbindelse med en ulykke

Det kan være svært at komme videre efter en ulykke. Hvis du har en Ulykkesforsikring hos Aros Forsikring, dækker vi behandlingsudgifter til kiropraktor og fysioterapeut, hvis du skulle komme ud for en ulykke. Men fremover dækker Ulykkesforsikringen også psykologisk krisehjælp, hvis du har behov for det efter ulykken.

Din Ulykkesforsikring dækker dig nu med 10 timers psykologbehandling – enten telefonisk eller personligt i psykologens konsultation.

Læs mere om, hvornår du er dækket af din Ulykkesforsikring.

Tilbage