11. april 2018

Rådskader på vinduer og døre

Få repareret rådskader på vinduer og døre. Er der gået råd i dine vinduer og døre? Hvis du har valgt råddækning til din Hus- eller Sommerhusforsikring, kan du nu få repareret og dækket rådskaderne på vinduer og døre – selvom skaderne ikke har betydning for træets funktions- og/eller bæreevne. raadskader-vinduer-doere-aros-forsikring

Få repareret rådskader på vinduer og døre

I det våde danske vejr kan dine trævinduer og -døre blive sat på lidt af en prøve. Vandet samler sig i bunden af vinduesrammen eller dørkarmen, og ligeså langsomt danner der sig bakterier og svampe, som får træet til at gå i forrådnelse.

Har du tilvalgt Råddækning? 

Oplever du rådskade på dine vinduer eller døre, kan du nu få det repareret, hvis du har en råddækning til din Hus- eller Sommerhusforsikring hos Aros Forsikring. Dette gælder også, selvom skaden ikke har nogen betydning for træets funktions- eller bæreevne.

Husk at få rådskaden konstateret

For at være sikker på at få skaden dækket, skal du være opmærksom på at rådskaden skal konstateres (lokaliseres), og skal være anmeldt til selskabet i den periode, du er kunde hos Aros Forsikring. 

Læs om, hvordan du forebygger rådskader >

Har du spørgsmål til råddækning på Hus- eller Sommerhusforsikringen, er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 7010 4222.

Tilbage