11. september 2018

Skal I skilles eller flytter I fra hinanden?

Ved skilsmisse, separation eller endte kæresteforhold er der mange ting, som du og din partner skal forholde jer til. En af de vigtige er opdelingen af jeres fælles forsikringer. Skal-I-skilles-eller-flytter-I-fra-hinanden

 

Hos Aros Forsikring ønsker vi at tage vare om jer i en svær tid, hvor der er mange følelser på spil og mange vigtige beslutninger, der skal træffes inden for kort tid. Ring til os på 7010 4222, så hjælper vi jer straks, så I kan koncentrere jer om det, der er vigtigst for jer lige nu - planlægningen af jeres individuelle fremtid.

 

Samlivsophøret kræver forsikringsopdeling

Det er vigtigt, at I deler alle fælles forsikringer og betalingsaftaler op i forbindelse med, at I går fra hinanden.

Med mindre at I har udfyldt en fuldmagt >>, så kan vi ikke ændre på hvem, der er forsikringstager på de enkelte forsikringer. Vi kan kun ændre og opsige egne forsikringer. En ændring vil fx være, at vi fjerner den medforsikrede i policen.

Efter opdelingen af jeres fælles forsikringer, gennemgår vi jeres individuelle forsikringsbehov, så vi er sikre på, at vi opretter nye forsikringer, der passer til jeres fremtidige liv.

 

Har I børn?

Så rådgiver vi jer også i forhold til, at I fremover skal deles om børnene og hvordan deres ejendele kan dækkes, hvis de bor delvis hos jer hver især.

Ved oprettelsen af de nye forsikringer er det meget vigtigt, at I kan oplyse os om jeres nye kontakt- og betalingsoplysninger, så vi kan opdatere vores systemer og lave individuelle betalingsaftaler.

 

Hvorfor er en opdeling vigtig?

Hvis I ikke opdeler jeres forsikringer betyder det, at I fortsat deler betalinger og skadehistorik, samt at vi risikerer at udbetale eventuelle erstatninger til den forkerte person.

Ring til os på 7010 4222. Vi er klar til at rådgive jer og hjælpe jer videre.

 

Derfor anbefaler kunderne Aros Forsikring >>  

Tilbage