28. august 2017

Aros Forsikring er ny sponsor for Den Danske Billard Union

Aros Forsikring kan med stolthed bekendtgøre, at vi har indgået en sponsoraftale med Den Danske Billard Union (DDBU). Der er tale om et sponsorat for sæsonen 2017/2018, hvor muligheden for forlængelse fortsat er åben.

Nationalt sponsorat med lokale muligheder

Aros Forsikring har et ønske om at se det lokale foreningsliv vokse sig endnu stærkere end det er i dag. Sponsoraftalen med DDBU er indgået med dette i tankerne og med formodningen om at støtten til denne nationale organisation hjælper sporten, og i sidste ende, de lokale billardklubber.

Sponsoraftalen betyder blandt andet at i både Region Øst og Region Vest kommer Old Boys ligaen i Keglebillard til at hedde ”Aros Forsikring – Old Boys ligaen”. Det er gældende for den kommende 2017/2018 sæson og det er vi, her hos Aros Forsikring, naturligvis meget stolte af.

Formanden for DDBU, Flemming Busk Knudsen, har i en pressemeddelelse udtalt følgende vedrørende sponsoraftalen:

DDBU [Den Danske Billard Union, red.] værdsætter det engagement, samarbejde og perspektiver, som Aros Forsikring viser os ved at indgå sponsorsamarbejde. Jeg håber med sponsoraftalen, at vi kan få etableret et godt og længerevarende samarbejde med Aros Forsikring.

Vi er glade for de pæne ord og én ting er helt sikkert – Aros Forsikring ser frem til et fordelagtigt samarbejde med DDBU.

Hvis du gerne vil have yderligere information omkring hvem DDBU er, så kan du læse meget mere om dem her >

Aros Forsikring støtter foreningslivet

Som en del af sponsoraftalen, så åbner Aros Forsikring op for, at de enkelte medlemsklubber af DDBU kan blive en del af "Vær aktiv" kampagnen. Vær aktiv er en kampagne der støtter lokale klubber og foreninger, så de kan tilbyde de bedst mulige rammer for medlemmer. Desuden vil vi hjertens gerne hjælpe de frivillige ildsjæle, der er en afgørende faktor for det foreningsliv, som de fleste kender og elsker.

Det eneste det kræver, er at medlemmer af den givne klub booker et forsikringsmøde, hvorefter Aros Forsikring giver et tilskud til klubben. På den måde får du, som forbruger, mulighed for en bedre forsikringsløsning, samtidigt med at du støtter din lokale forening. Med andre ord, er der tale om en vaskeægte win-win-situation for alle parter.

Tilbage
Nyhedsbrev
Kontakt mig