08. marts 2018

Det sker ikke kun for naboen

I løbet af få sekunder kan dit liv ændre sig drastisk. Har du styr på din Ulykkesforsikring? ulykkesforsikring-aros-forsikring

Det er fredag, weekenden venter og solen skinner. Cykelturen fra arbejdet føles kortere og pedalerne lettere end normalt, men i dag er det ikke kun solskin og fuglefløjt, du møder på cykelstien. En billist har netop parkeret 30 meter foran dig. Fem sekunder senere møder dit fordæk bildøren og dit hoved asfalten. 

Ulykker kan ske for os alle. Ingen har lyst til at tænke på det, men det kan have afgørende betydning, hvis du ikke gør. Giv det en tanke, i hvert fald bare et kort øjeblik. For det tager ikke længere tid at sikre dig selv eller dine børn bedre vilkår efter en ulykke. Skulle uheldet være ude, står vi klar til at gribe dig – men det kræver, at din Ulykkesforsikring er skruet rigtigt sammen, så den passer til lige netop din situation. Ved du, hvad din Ulykkesforsikring dækker?

Har du skiftet erhverv eller fået ny hobby?

Det er vigtigt, at du kontakter vores kundeservice, hvis der sker ændringer i dit erhverv, eller du har fået dig en ny hobby. Du kan have fået et mere fysisk krævende arbejde, eller måske har du skiftet bycyklen ud med bjergbestigning.


Heltids- eller fritidsulykkesforsikring?

Du har en forsikring via din arbejdsgiver og overvejer derfor, om det vil være nok med en fritidsulykkesforsikring. Vi anbefaler altid vores kunder, at de tegner en heltidsulykkesforsikring. Det er ikke for vores, men for din skyld. Prisforskellen på de to forsikringer er så lille, at det næsten ingen forskel gør. Bortset fra dækningen. Fordelen ved at tegne en heltidsulykkesforsikring er, at hvis du skulle blive udsat for en personskade, er du fri for at skulle bevise om ulykken er sket i arbejdstiden eller i fritiden. For med en heltidsulykkesforsikring er der ingen diskussion – den dækker altid 24 timer i døgnet.

Forstil dig at: Du sidder i bilen og taler med en kunde på vej til arbejde, og der sker et uheld. Er det arbejdsgiverens eller din egen Ulykkesforsikring, der skal udbetale erstatning? Hvis det er arbejdsgiverens arbejdsskadeforsikring, der skal betale, vil du få erstatning fra begge forsikringer, hvis du har en heltidsulykkesforsikring.

Varigt mén – og dobbelterstatning

Kommer du ud for en ulykke - en pludselig hændelse, der forårsager personskade, og som giver dig varigt mén, dækker din Ulykkesforsikring, uanset om du er i Danmark eller på udlandsrejse. Méngodtgørelse udbetales som et engangsbeløb og er skattefrit.

Lad os tage et eksempel: Du løber en tur i skoven i det smukke forårsvejr, og pludselig træder du ned i et hul og vrider knæet, så menisken bliver beskadiget. Du får et varigt mén. Efter endt behandling får du udarbejdet en lægeerklæring og det viser sig, at du har en méngrad på 8 %. Det betyder, at hvis du har en dækningssum på din Ulykkesforsikring på kr. 1.500.000, får du udbetalt kr. 120.000. Hvis du har en méngrad på 30 % eller derover, får du dobbelterstatning.

 

Hvad dækker Ulykkesforsikringen?

Farlig sport og sport generelt

Vi dækker stort set alle former for sport. Det eneste vi ikke dækker, er ulykker sket i forbindelse med bjergbestigning, professionel sport, deltagelse i motocrossløb samt ulykker sket i områder, hvor Udenrigsministeriet fraråder rejser til.

Ulykkesforsikringen dækker ikke ting, men kun personskade. Dækningen skal ikke forveksles med en Årsrejseforsikring, da Ulykkesforsikringen ikke dækker udgifter til lægebesøg, indlæggelse eller hjemtransport på en rejse, hvis du skulle komme galt af sted.

Tandskader

Beskadiger du dine tænder ved et ulykkestilfælde, betaler din Ulykkesforsikring dine tandbehandlinger, og det er uden sumbegrænsning. 

Behandlingsudgifter

Ulykkesforsikringen dækker hjælp til kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut og akupunktur hvis du har brug for behandling efter en ulykke. 

Spiller min alder en rolle?

Din Ulykkesforsikring udløber ikke, selvom du bliver ældre. Du skal ikke tænke på gentegning eller skærpede vilkår. Uanset din alder vil du få de samme summer udbetalt, hvis der skulle ske dig noget.

   

Har du spørgsmål kontakt kundeservice på telefon 7010 4222            

Tilbage