27. januar 2017

Vi køber ikke indbrud

Mindre hæleri – færre indbrud. Sådan lyder budskabet i den nye kampagne fra Det Kriminalpræventive Råd "Vi køber ikke indbrud". Men i takt med stigningen af køb og salg af brugte varer på nettet, er vi alle i fare for ubevidst at blive hælere. Få her nogle grundlæggende tips til, hvordan du kan undgå at blive involveret i tyvenes forretning. vi-koeber-ikke-indbrud-aros-forsikring

Vi køber ikke indbrud

Danmark er et af de absolut værste lande i Europa til at forhindre indbrud. Derfor har Aros Forsikring valgt at støtte op om Det Kriminalpræventive Råds kampagne ”Vi køber ikke indbrud”. Kampagnen har til formål at nedsætte antallet af hælervarer, der bliver købt af almene danskere. Dette vil nemlig sørge for, at tyvene ikke kan komme af med deres tyvegods og derfor ikke vil lave så mange indbrud.

Det Kriminalpræventive Råd anbefaler...

  • Brug altid Mobilepay til at betale – så kan politiet finde frem til tyvens CPR-nummer.
  • NemID – hvis sælgeren er NemID godkendt på handlehjemmesiden, kender firmaet sælgerens personlige oplysninger. Bliver der derfor solgt tyvegods, kan firmaet videresende oplysningerne til politiet.
  • Brug din sunde fornuft – lyder tilbuddet for godt til at være sandt, er det det nok.

Har du haft indbrud?

Udover at anmelde dine stjålne ejendele hos dit forsikringsselskab kan du med fordel også bruge Det Kriminalpræventive Råds hjemmeside. Her kan du rapportere dine varer, så andre mennesker ikke risikerer at købe dem ulovligt. Desuden er der så større chance for, at dine stjålne ejendele finder tilbage til dig.

DNA-mærk dine værdier og nedsæt risikoen for indbrud betydeligt!

Med en DNA-mærkning kan du nedsætte din risiko for indbrud med 83%, viser undersøgelser. Har du Indboforsikring hos os, kan du få et SelectaDNA-kit til tilbudsprisen 599 kr. Læs mere her.

Læs mere på vikøberikkeindbrud.dk.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvad dine forsikringer dækker, så kontakt kundeservice på telefon 
7010 4222 

Tilbage