Aros Forsikring er det bedste praktiksted i Aarhus

Et godt praktikforløb er guld værd for unge under uddannelse, og derfor kan de studerende indstille deres praktiksted. Årets lokale vinder er nu fundet.
bedste-praktiksted-aros-forsikring

Aros Forsikring er blevet kåret som årets bedste lokale praktiksted af Erhvervsakademi Aarhus. Virksomheden var nomineret af den 23-årige Jeppe Ahrensborg Grundt, som er blevet ansat efter sit praktikforløb.

Det betyder, at han i dag arbejder sideløbende med sit studie som kontorassurandør i Aros Forsikrings kundeserviceafdeling, og han har fået lovning på fastansættelse samme sted efter endt finansbacheloruddannelse.

Hvert år er over 2.000 studerende fra Erhvervsakademi Aarhus i praktik. Praktik er obligatorisk på samtlige 25 videregående uddannelser, og de studerende kan indstille sin praktikvirksomhed til prisen. Og Juryen var ikke i tvivl.

- Alle nominerede viste et højt niveau og var værdige til prisen. Men Jeppe var vores favorit, fordi han på forbilledlig vis har formået at gøre viden til værdi og har udviklet sig fagligt og personligt. Jeppe er fra dag et blevet anset som en medarbejder fuldstændig på lige fod med de øvrige fastansatte medarbejdere, siger Mai Louise Agerskov, direktør i forskerparken INCUBA A/S og en del af juryen.

Inspirere andre

Det 100 år gamle Aarhusselskab Aros Forsikring har 55 ansatte, og de har kun haft få praktikanter fra videregående uddannelser, men de vil gerne have flere, siger kundeservicechef Lisbeth Kløvelund.

- Vi er vældig glade for udnævnelsen. Jeppe har været ekstraordinær god til at tage initiativ og har talent for at sælge. Fra dag et er han gået til arbejdet hos os med et stort smil og gåpåmod. Praktikanter er med til at tilføre vores organisation nyt liv. Og en god måde at rekruttere nye medarbejdere på, siger hun.

Erhvervsakademi Aarhus uddeler prisen for at skabe opmærksomhed om vigtigheden af et godt praktikforløb. Ligesom sidste år går vinderen videre til en finale blandt praktikforløb fra landets otte andre erhvervsakademier.

- Praktikforløb er en vigtig del af de unges uddannelse. Derfor vil vi gerne hylde og fremhæve de virksomheder, der gør det ekstra godt, så de får blod på tanden til at fortsætte det gode arbejde - og kan inspirere andre, siger rektor Christian Mathiasen fra Erhvervsakademi Aarhus.

Læs mere om Aros Forsikring >


Leder du efter en praktikplads? Så læs mere om mulighederne hos Aros Forsikring her: 

Praktik hos Aros Forsikring