Børnefamilie - forsikringer til hele familien

Når vi stifter familie fyldes livet med glæde, kærlighed og dejlige minder. Tiden fyldes også med bekymringer, tanker og overvejelser, for hvordan sikrer vi vores børn de absolut bedste levevilkår, og giver dem den bedste start på livet?
bornefamilier-aros-forsikring

Når du får barn, forandres dit liv for altid. Vi ved, at dit barn bliver det nye omdrejningspunkt i dit liv, og derfor tilbyder vi dækninger, der skal sikre dit dyrebareste bedst muligt. Vi værner om nærværet til vores kunder, og som kundeejet forsikringsselskab, ønsker vi at sikre dig og din familie, med skræddersyede forsikringer, som dækker jeres ønsker og behov.

 


 

ulykkesforsikring-born-aros-forsikringUlykkesforsikring

Børn er børn. De er fantastiske, men også livlige og frygtløse når det kommer til leg. Men alligevel har hvert tredje barn i Danmark ikke en Ulykkesforsikring. Et fald fra en gynge, et styrt på løbehjul eller en finger, der kommer i klemme. Ulykker sker både i hjemmet, på skoler og i daginstitutioner, og derfor er det vigtigt, at dit barn har en Børneulykkesforsikring. 

Læs mere om Ulykkesforsikringen her

borneulykkesforsikring-aros-forsikringAP Børneforsikring


Få hjælp, når det virkelig gælder med AP Børneforsikring. Ved kritisk sygdom kan du få en udbetaling, der hjælper dig med at kunne prioritere og være der, hvis dit barn bliver alvorligt syg. Endvidere kan erstatningen ved varigt mén efter en sygdom være en god startkapital for dit barn senere i livet.

Læs mere om AP Børneforsikring her

indboforsikring-aros-forsikring

Sumløs Indboforsikring


Aros Indboforsikring gælder for alle familiemedlemmer, og dækker personlige ejendele som tøj, møbler og cykler, hvis de bliver beskadiget eller forsvinder ved brand, tyveri, hærværk, vandskade eller færdselsuheld. Indboforsikringen dækker også det ansvar, du har som privatperson, hvis du eller dit barn ved uheld forvolder skade på andre personer eller ting. 

Læs mere om sumløs Indboforsikring her

elektronikforsikring-aros-forsikring

Elektronikforsikring


Har dit barn sin egen iPad eller computer med i skole, og den bliver stjålet, er det dit eget ansvar. Hvis du har kombineret din Indboforsikring med en Elektronikforsikring, så er iPaden eller computeren dækket på samme måde, som alle andre ting, du ejer. Du vil også være dækket, hvis dit barn f.eks. taber iPaden eller spilder cola i den, så den går i stykker. 

Læs mere om Elektronikforsikring


 

Digital mobning - nej tak!

Vi lever i en digital verden, hvor kommunikationen sker hurtigere end nogensinde før. Budskaber spredes og værdi skabes i en interkulturel verden med fart på. Men lige så hurtigt som nyttig information kan spredes, lige så hastigt kan mobning og hacking ske. 

Som familiens bedste forsikringsselskab værner vi om familielivet, og hjælper jer, når skaden er sket. Der er desværre stor risiko for, at mange børn og unge ender i digital mobning, hvor krænkende private billeder og videomateriale publiceres på internettet.

Hos Aros Forsikring har vi skabt WEB-CLEAN UP, som hjælper jer, hvis skaden er sket.

Vil du have en skræddersyet Indboforsikring med WEB-CLEAN UP og ID-Sikring?

Ja tak til WEB-CLEAN UP

 


 

Hos os får du altid en fast kontaktperson.


Dermed undgår du tidsspild og irritation med at forklare tingene flere gange.

Se dine kundefordele her

 


 

Skal I ud og rejse?

Hos Aros Forsikring tilbyder vi en unik skræddersyet tilvalgsdækning til jeres Indboforsikring. Forsikringen dækker hele familien under udlandsrejsen (Danmark undtaget). Med Årsrejseforsikringen tilpasses forsikringen til jeres feriedestination og længden heraf. 

I kan også vælge at tilkøbe forsikringer som f.eks. dækker:

 • Erstatningsrejse ved skiferie
 • Erstatning af udgifter til leje af forsinket sportsudstyr
 • Forsikring af dine cykler
 • Forsikring af dit golfudstyr

Læs mere her

aarsrejseforsikring-aros-forsikring

 


 

 

Skiferie: Vidste du at....

 • Du som tommelfingerregel bør have en Ulykkes-, Indbo- og Årsrejseforsikring, for at være tilstrækkeligt dækket når du rejser på skiferie?
 • En simpel skade som et forvredet knæ, kan koste op mod 71.000 kroner, viser beregninger fra SOS International
 • Mere end 700 danskere hvert år kommer slemt til skade på skiferie i udlandet, og har brug for lægehjælp samt rejseassistance

Vidste du, at du kan få en tilvalgsforsikring, der dækker dig, hvis uheldet er ude for dig i den første halvdel af din skiferie. Vi kan derefter tilbyde dig en erstatningsrejse. 

Yderligere kan du vælge en Afbestillingsforsikring, der dækker dig, hvis du eller en nær pårørende bliver akut syg lige før en ferie.

Kontakt os på 7010 4222, hvis du vil vide mere om dine forsikingsmuligheder.

 

 


 

hundeforsikring-aros-forsikring

Familiens bedste ven

I knap en halv million danske hjem bor små som store hunde. Hunden er familiens bedste ven, og kæreste eje. Hos Aros Forsikring værner vi om familielivet - og det gælder for alle familiemedlemmer.

Vi har skæddersyet en unik Hundeansvarsforsikring, med mulighed for tilvalgsdækninger, så du sikrer dig og din hund de absolut bedste vilkår for fremtiden.

I Danmark er det lovpligtigt at have en Hundeansvarsforsikring, som dækker, hvis din hund forvolder skade andre personer eller andres ting.

Vil du vide mere om vores Hundeansvarsforsikring og tilvalgsdækningerne?

Læs mere her

 


 

 

Sikker i trafikken

Vil du være med til at sikre, at færre børn i Danmark kommer alvorligt til skade i trafikken? Hos Aros Forsikring værner vi om familielivet, og det at passe på hinanden. Vi har alle en forpligtigelse til at passe på vores yngste borgere. Derfor anbefaler vi alle voksne, at gå foran som gode eksempler, og vise vejen for børn og unge.

Vidste du at...

 • 20-29 årige har den hyppigste forekomst af alvorlige cykelulykker, hvoraf kun 17% af de tilskadekommende bruger cykelhjelm
 • 3 ud af 4 af de 10-12 årige bruger cykelhjelm
 • 9 ud af 10 af de 6-9 årige bruger cykelhjelm

Læs Spænd hjelmen kammerat her eller besøg Sikkertrafik.dk, og læs mere om hvordan du sikrer dig selv og dine børn i trafikken.

 

 


 

 

Ring til os.

Vi glæder os til at 

rådgive dig.

7010 4222 


 

trampolin-skade-aros-forsikring

Springglade børn og latter

Året rundt springer glade børn og unge i trampoliner. De fleste børnefamilier med have har en trampolin, og der er altid liv og glade dage, når trampolinen fyldes med springende børn.

Dog sker der hvert år flere og flere trampolinulykker. En statistik fra Odense Universitetshospital viser, at der i gennemsnit er 8.000 trampolinulykker i Danmark om året. 

Sikkerhedsstyrelsen, Forbrugerrådet og Børneulykkesfonden har sammen lavet 5 gode råd til børnefamilierne, så vi i fællesskab kan mindske antallet af ulykker i forbindelse med trampolinleg.

De 5 gode trampolinråd

 


 

 

Vidste du at....

 • Dine børns mikrodroner er dækket af din Indboforsikring? Læs mere her
 • Din Indboforsikring dækker, hvis dit barn uagtsomt ødelægger skolens iPad? Læs mere her
 • Du kan anmelde tyveri af f.eks. din cykel, knallert, trailer og andre genstande direkte på Borger.dk? Anmeld tyveri her

 

 


 

helkunde-aros-forsikring

Helkunde løsninger for jer

Hos Aros Forsikring tilbyder vi jer, at samle alle jeres forsikringer i et selskab. I sparer tid på at tale med forskellige selskaber, og holde styr på hvor jeres forsikringer er placeret.

Vi tilbyder jer en skræddersyet løsning på alle jeres forsikringer, og samtidig sparer I 10% på udvalgte forsikringer.

Som kundeejet forsikringsselskab mener vi, at det skal være enkelt at være kunde. I får nærværende og personlig hjælp hele vejen.

 

Bliv Helkunde
 

farlig-fodbold-skader-aros-forsikring

Farlig fodbold


Vidste du, at skadestuerne hvert år behandler over 35.000 danskere, som er kommet galt afsted til fodbold? Selvom fodbold virker så harmløst, så er fodbold faktisk den sport som sender flest danskere til behandling på skadestuerne omkring i Danmark. 

Er du dækket af din Ulykkesforsikring? Læs mere om vores Ulykkesforsikring her.

skolens-ipad-aros-forsikring

Dækning af skolens iPad


Låner dit barn også skolens iPad med hjem? Mange danskere aner ikke, hvordan de er forsikret, hvis børnene taber skolens iPad eller spilder et glas vand på den.

Vi har lavet en guide, som hjælper dig, så I er forsikret korrekt. Læs mere her.