Vi støtter Viby Basket

Viby Basket / ”Vær aktiv” med Aros Forsikring

Aros Forsikring har valgt at indgå i et samarbejde med Viby Basket, og det er en fordel for dig! Vi ønsker at være en aktiv del af klublivet. Aros Forsikring er hele Danmarks bedste forsikringsselskab for familier, og vi er et forsikringsselskab, som vil gøre en forskel for dig som kunde og for Viby Basket. 

 

Book et forsikringsmøde og støt klubben

Book et forsikringsmøde med vores lokale assurandør Daniel Andersen fra Aros Forsikring, så giver vi din klub et tilskud på 200 kr. Vælger du efterfølgende at blive kunde hos Aros Forsikring, så giver vi yderligere 300 kr. til klubben.

Kundetilfredshedsanalyse

EPSI er en undersøgelse af kundetilfredsheden i de danske forsikringsselskaber.

Vi opnår en imponerende 4. plads foran alle landsdækkende forsikringsselskaber. Vores høje kundetilfredshed afspejler, at vores personlige service og hurtige skadesbehandling giver værdi for dig som kunde. 

Du vil opleve, at vi gør en forskel for dig, hvis uheldet er ude.

Læs mere om EPSI undersøgelsen her >


 

Vi er kundeejet, så forvent lidt mere


Du får gode forsikringer til konkurrencedygtige priser

Vi tager hånd om lige netop din families behov. Det er vores formål, at passe på jer og jeres ting, samt give jer den tryghed, som I har brug for i hverdagen.

Du får personlig service

Du kan nemt komme i kontakt med os, og vi lægger vægt på at rådgive dig om, hvordan din familie er bedst dækket, og hvad det koster.

Du slipper for bekymringer

Som kundeejet selskab går vores overskud tilbage til dig i form af bedre forsikringer og service, så du ikke skal bekymre dig om dette. Vi tilbyder dig derfor et forsikringstjek hvert 3. år, så dine forsikringer følger dine behov, der løbende ændrer sig gennem livet.

Vi er med andre ord et forsikringsselskab, som du og din familie kan regne med! 


 

Støt din klub

Udfyld formularen og book et møde med Daniel A. W. Andersen. Vi er sikre på, at du bliver positivt overrasket.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev