"Vær aktiv" – vi støtter det lokale foreningsliv!

Aros Forsikring er Danmarks bedste forsikringsselskab for familier, og derfor vil vi gerne være med til at støtte det lokale foreningsliv med ”Vær aktiv” kampagnen.
sportsstøtte-aros-forsikring

"Vær aktiv" og gør en forskel

Ved at støtte sporten og andre fritidsinteresser kan vi være med til at skabe nogle rammer, som kan øge trivslen for danskerne. Sporten forener ikke kun familier over flere generationer men også mennesker med forskellige baggrunde. Samtidig kan foreningslivet aktivere både børn og ældre, og det kan styrke dem både sundhedsmæssigt og socialt. Det er vigtig for os, at vi kan gøre en aktiv forskel og støtte der, hvor Familien Danmark er  nemlig i de lokale foreninger og klubber.

 

Book et forsikringsmøde og støt klubben

Gennem ”Vær Aktiv” kampagnen kan vores samarbejdsforeninger og -klubber motivere deres medlemmer til at tage et forsikringsmøde hos Aros Forsikring og derigennem få økonomisk tilskud til klubben. For vi vil selvfølgelig gerne styrke Aros Forsikring i form af nye kunder. Jo flere nye forsikringskunder vi kan gøre en forskel for, desto flere medlemmer kan vi støtte i de lokale foreninger. Så bliver det sjovere at være en del af en sportsklub og samtidig støtte op om alle de fantastiske, frivillige ildsjæle, der gør en forskel i deres klubber.

Vi samarbejder allerede med en lang række foreninger, klubber og hjælper til at støtte lokale aktiviteter. 

Er din forening interesseret i et samarbejde med Aros Forsikring?

Vi vil rigtig gerne støtte jeres lokale forening. Samarbejdet går nemlig i alt sin enkelthed ud på, at medlemmerne i foreningen booker et forsikringsmøde med os. Så kvitterer vi med et tilskud til klubben I bestemmer selv, hvad pengene skal gå til.

Vil du høre mere om ”Vær aktiv" kampagnen, og hvordan vi kan starte et samarbejde med netop din lokale forening?

Så send en mail til mig på sni@aros-forsikring.dk eller
ring på telefon 6088 6490