Sker der ændringer i dit liv?

Er du opmærksom på, at behovet for dine forsikringer ændrer sig i takt med, at livet udvikler sig. Mange familier er ofte enten over- eller underforsikret, endda dobbeltforsikret, da de ikke får tilpasset deres forsikringer i de faser i livet, hvor der sker forandringer. Som kundeejet forsikringsselskab vil vi gerne hjælpe med at undgå dette.
familieliv-aros-forsikring

Skal du flytte?

Når du flytter, så er det ofte starten på et nyt liv – og det gælder også dine forsikringer. Prisen på mange af dine forsikringer er nemlig beregnet efter, hvor du bor. Derfor kan det være, at prisen ændrer sig, når du flytter.

Husk at din Husforsikring ophører, hvis du sælger dit hus og køber et nyt. Du kan nemlig ikke flytte din Husforsikring. Har du brug for gode råd vedrørende din flytning?

Ring til os på 7010 4222. Vi rådgiver dig gerne og hjælper dig med at få et tilbud på en ny Husforsikring!

Vi hjælper dig også med at undgå dobbeltforsikring. Flytter du sammen med din kæreste, så kan det være, at I begge har en Indboforsikring. Hos Aros Forsikring tilbyder vi en sumløs Indboforsikring og derfor vil I kunne annullere den ene. Vi hjælper gerne med at tjekke om andre af jeres forsikringer er dobbelte.

 

 


 

nyt-job-aros-forsikring

Har du skiftet job?

Vidste du, at din jobtype har stor indflydelse på din Ulykkesforsikring? Der er nemlig forskel på, om du arbejder som håndværker eller på kontor, og netop derfor er det vigtigt at få tilpasset forudsætningerne for din Ulykkesforsikring, så du undgår en nedsat dækning, hvis uheldet pludselig sker.

Måske har du også flere eller færre kilometer til dit nye job? Husk derfor også at opdatere din Bilforsikring efter dine nye behov!

Ring til os på 7010 4222. Vi hjælper gerne med at opdatere din Ulykkes- og Bilforsikring, så de passer til dit nye job.

 

 

fuldmagt-aros-forsikring

Skal du skilles?

En skilsmisse er en svær tid med mange ting at holde styr på – og opdelingen af jeres forsikringer bør være en af dem, så I undgår, at I fortsat deler betalinger og skadehistorik, og en eventuelle erstatning udbetales til den forkerte person.

Vi ønsker at tage vare på jer i denne svære tid.

Vi har samlet en række gode råd til jer, som kan mindske jeres bekymringer omkring forsikringerne. Læs vores guide herunder.

 

Skal du skilles?

 


 

Har du husket...

Knap halvdelen af alle ægteskaber bliver i dag opløst - har du styr på dine forsikringer og hvordan dine børn er forsikret? Op mod 2/3 af alle skilsmissepar har ikke tegnet en fuldmagt, som sikrer at begge parter kan tegne nye og separate forsikringer. Samtidig skal I sikre, at I ikke dobbeltforsikrer jeres børn. 

Ring til os på 7010 4222 - vi hjælper jer i den svære tid.

Find mere information om Fuldmagten her


 


 

senior-plejehjem-barnebarn-aros-forsikring

Skal du eller din ægtefælle flytte på plejehjem?

Står du overfor en ny livsfase, hvor du eller din ægtefælle flytter på plejehjem, så er vedkommende også dækket af jeres normale Indboforsikring.

Vi anbefaler, at Indboforsikringen kombineres med tilvalgene Pludselig skade samt Elektronikforsikring, da vigtige hjælpemidler som f.eks. briller og høreapparater så også er dækket.

Læs mere om Aros Forsikrings seniorrådgivning, hvor det ikke er en skam at blive ældre.

Seniorrådgivning


 

Ring til os. 
Vi glæder os til 
at rådgive dig.

70104222

nærværende og hæderlig service