Mød Aros Forsikring på veteranmesser

Aros Forsikring deler din kærlighed for veteranbiler. Netop derfor er vi med til en lang række arrangementer rundt omkring i Danmark. Her på siden kan du se, alle de steder vi er med. Så kan du få en snak med os om din veteranbil – og måske få vores egne veteranbiler at se!

August

Munkebjerg HillClimb

12. august, Vejle

Hæsblæsende veteranræs op ad den snoende vej til Munkebjerg Hotel i Vejle. Kom og nyd omgivelserne samt de flotte og hurtige historiske køretøjer, der kæmper om førstepladsen. Her kan du også få et kig på vores veteranbiler.

Du kan læse mere om arrangementet her

 

ECM Cobratræf på Torvet Silkeborg 
17. august, Silkeborg

Den europæiske Cobra klub har arrangeret et smut forbi det nye torv i Silkeborg. Her har du mulighed for at se en masse skinnende Cobraer og høre den fantastiske V8-rumlen. Arrangement er fra 15-17, så vær der endelig i god tid. 

 

American Street Machines
23. - 24 august, Langeskov

Odin Cruise and meet på Grønvangen i Langeskov. Her kan du opleve amerikanerbiler og god stemning hele weekenden. 

Læs mere om eventet her

 

Dansand Classic Sprint 

24. august, Silkeborg

Endnu et arrangement fra Historisk Motor Sport med højoktanbenzin i tanken! Dansand Classic Sprint er en disciplin indenfor bilfestivalen Automania, der afholdes over hele weekenden. Kom og se nogle seriøse racere og racerbiler yde deres ypperste for en plads på podiet.

Du kan læse mere om arrangementet her

 

Ford Classic Car Club
24. august, Egeskov Slot

Event på Egeskov slot, med en særlig fokus på Ford Capri som fylder 50 år, og som i 1969 blrv kåret som den første årets bil i Danmark. 

Læse mere om arrangementet på Ford CCs hjemmeside her

 

September


Aars Stumpemarked

28. september, Aars

Hyggeligt marked for alt der hører til klassiske og veterankøretøjer. Hyg dig med at kigge på det kæmpe udvalg af reservedele, eller køb ind til dit kommende ombygningsprojekt. Dette er arrangementet om efteråret.

Du kan læse mere om arrangementet her 

 

Oktober

Bilmesse & Brugtmarked Fredericia

19. - 20. oktober, Fredericia

En af de største messer i Danmark, hvor du kan finde alverdens gamle biler, motorcykler og andre køretøjer. Du kan også købe eller sælge gamle reservedele til projekter. Dette er arrangementet om efteråret. Det er samtidig et af de absolut sidste – så skynd dig hvis du mangler de sidste dele til bilen eller at få solgt nogle gamle stumper!

Du kan læse mere om arrangementet her

 

 

 

 

Nyhedsbrev
Kontakt mig