Udstil din veteranbil til Classic Race Aarhus 2021

Den 17.-19. september afholdes Classic Race Aarhus 2021, og der er lagt i støbeskeen til et brag af en weekend! Er du den stolte ejer af en veteranbil eller klassisk bil, får du her en unik chance for både at udstille dit ekstraordinære køretøj og nyde den fantastiske feststemning til Nordeuropas største racefestival.

Sammenlagt vil der blive udstillet helt op til 140 veteranbiler og klassiske køretøjer i alle afskygninger – til stor glæde for pladsens mange gæster. Som ejer af et udstillet køretøj får du selvfølgelig fri adgang til pladsen og de mange sjove og spændende oplevelser og aktiviteter, der finder sted til eventen. Derudover vil programmet også være spækket med forskellige konkurrencer og prisuddelinger, hvor du kan vinde fede præmier.

Du kan læse mere om, hvordan du tilmelder dig i fold-ud-sektionerne herunder.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeldingsgebyr

Når du tilmelder dig Classic Race Aarhus som udstiller, vil du blive opkrævet et tilmeldingsgebyr på 250 kr. Tilmeldingsgebyr konverteres til et værdikort, som du får udleveret til eventen, og som du kan bruge på at købe mad og drikke på pladsen.

De 250 kr. betales i forbindelse med tilmeldingen på reg. 5061 og kontonr. 0001173126. Du bedes skrive dit navn i kommentarfeltet på din overførsel. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding pr. mail hurtigst muligt, og du vil hermed være officielt tilmeldt som udstiller.

OBS. Vær opmærksom på, at tilmeldingsgebyret ikke refunderes, hvis en tilmeldt bil ikke dukker op på dagen. I stedet vil det indbetalte beløb blive doneret til Børns Trafiksikkerhed sammen med det øvrige overskud fra Classic Race Aarhus. Læs mere om Børns Trafiksikkerhed her >> 

Sådan tilmelder du dig

For at tilmelde dig Classic Race Aarhus 2021 som udstiller, skal du sende en mail til Lise Kjær på lkj@aros-forsikring.dk, hvor du udfylder nedenstående informationer på hver enkelt tilmeldte deltager:

 • For- og efternavn: 
 • Mailadresse:
 • Mobil 
 • Bilmærke:
 • Model:
 • Årgang på bilen: 
 • Bilens farve: 
 • Bilens reg.nr.:
 • Antal kørte kilometer:
 • Accept af brug af billeder til markedsføring

Weekendbillet til CRAA

Føreren/ejeren af den udstillede veteranbil får en weekendbillet til Classic Race Aarhus 2021 til en værdi af 585 kr.

Kommer I flere i samme bil, skal de øvrige passagerer selv købe en dags- eller weekendbillet via Classic Race Aarhus’ hjemmeside.

Har I flere veteranbiler, er I selvfølgelig velkomne til at tilmelde mere end én bil. I så fald vil føreren/ejeren også her få sin egen weekendbillet.

Konkurrencer og prisuddelinger

Hen over weekend vil der blive uddelt to priser blandt de udstillede køretøjer. Det drejer sig om en Ekspertpris og en Publikumspris. Vinderne får et ophold med to overnatninger i Berlin samt to indgangsbilletter til Classic Remise. Du kan selvfølgelig også selv stemme på din favoritbil og deltage i lodtrækningen om 1 af 10 flotte LEGO-biler.

Du vil få udleveret det fulde program, når du ankommer til Mindeparken.

Pladsnumre og skilte

For at gøre udstillingen både spændende og lærerig for de fremmødte, vil der blive opsat et info-skilt foran hver enkelt bil. Her vil det fremgå, hvem der ejer bilen, hvilken model der er tale om, og hvilken årgang din bil er fra. Samtidig får dit køretøj også sit eget pladsnummer, så forbipasserende nemt kan nominere dit køretøj til publikumsprisen.

Ind- og udkørsel fra pladsen

Når du tilmelder dit køretøj til vores udstilling, skal du være opmærksom på, at køretøjet skal køres ind i Mindeparken fredag den 17. september mellem kl. 20.00-22.00 eller lørdag den 18. september mellem kl. 06.00-07.30. Herefter vil det ikke være muligt at lukke flere ind. Det vil desuden først være muligt at køre fra Mindeparken igen søndag den 19. september mellem kl. 18.30-21.00.

Regler og vilkår for deltagelse

 • Det er IKKE muligt at forlade pladsen med bil udenfor de anviste tidspunkter (se ”Ind- og udkørsel fra pladsen).
 • Det er strengt forbudt at køre i Mindeparken uden tilladelse fra Classic Race Aarhus’ vagter.
 • Det er IKKE tilladt at medbringe egne drikkevarer på området. Medbragte drikkevarer vil blive konfiskerede.
 • Det er IKKE tilladt at medbringe egne telte, pavilloner eller parasoller.
 • Det er tilladt at medbringe egne campingstole, så længe de ikke er til gene eller står i vejen.