Skal du med til Classic Race Aarhus 2021?

Hvad kræver det at deltage?

Vores eneste krav, når du tilmelder dig, er, at du har lyst til at udstille din veteranbil i Mindeparken, som ligger i centrum af løbsbanen. Og bare rolig – du bliver ikke alene!

Sammenlagt vil der nemlig blive udstillet helt op mod 140 veteranbiler og klassiske køretøjer i alle afskygninger, og du er dermed garanteret en weekend i fællesskabets tegn.

Det gør oplevelsen for de fremmødte ekstra speciel, når din påklædning er i tråd med omgivelserne. Har du tids- eller mærketypisk tøj, der matcher dit køretøj, må du derfor meget gerne have det på. Herved er du med til at sætte dit helt eget personlige præg på Classic Race Aarhus og skabe anledning til berigende samtaler med både andre udstillere og gæster på pladsen.

Weekenden har til formål at være en festlig fornøjelse, og det skal være trygt at udstille sin veteranbil eller sit klassiske køretøj. Derfor vil området være aflukket og overvåget af vagter, og med din Veteranbilforsikring hos Aros Forsikring er du selvfølgelig dækket ind, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

 

Tilmeldingsgebyr

Når du tilmelder dig Classic Race Aarhus som udstiller, vil du blive opkrævet et tilmeldingsgebyr på 250 kr. Tilmeldingsgebyr konverteres til et værdikort, som du får udleveret til eventen, og som du kan bruge på at købe mad og drikke på pladsen.

De 250 kr. betales i forbindelse med tilmeldingen på reg. 5061 og kontonr. 0001173126. Du bedes skrive dit navn i kommentarfeltet på din overførsel. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding pr. mail hurtigst muligt, og du vil hermed være officielt tilmeldt som udstiller.

OBS. Vær opmærksom på, at tilmeldingsgebyret ikke refunderes, hvis en tilmeldt bil ikke dukker op på dagen. I stedet vil det indbetalte beløb blive doneret til Børns Trafiksikkerhed sammen med det øvrige overskud fra Classic Race Aarhus.
Læs mere om Børns Trafiksikkerhed her >> 


Kåring af veterankøretøjer 

Med så mange flotte og unikke køretøjer samlet på ét sted, er en prisuddeling næsten uundgåelig. Både lørdag og søndag vil Aros Forsikring derfor løbende kåre flere biler ud fra forskellige parametre i samarbejde med eksterne eksperter. Som tilmeldt deltager vil du få nærmere besked om kåringsvilkårene, når eventen nærmer sig.

Vi kan dog allerede nu afsløre, at én af de prestigefyldte kåringer gives af publikum for den bil, de synes allerbedst om. Præmien for denne fornemme kåring er (udover æren for største publikumsinteresse) en forlænget weekend for to til Berlin på et centralt beliggende 4-stjernet hotel med morgenmad samt udflugt til Classic Remise i Berlin inkl. privat tour guide, som du kan 
læse mere om her >>


Vil du udstille dit veterankøretøj til Classic Race Aarhus?

Når du tilmelder dig Classic Race Aarhus som udstiller, skal du huske at sende en mail til Lise Kjær på lkj@aros-forsikring.dk, hvor du udfylder de nedenstående informationer på hver enkelt tilmeldte deltager: 

•    For- og efternavn: 
•    Mailadresse:
•    Mobil 
•    Bilmærke:
•    Model:
•    Årgang på bilen: 
•    Bilens farve: 
•    Bilens reg.nr.:
•    Antal kørte kilometer:
•    Accept af brug af billeder til markedsføring: 


Udstillerkort

For at gøre udstillingen både spændende og lærerig for de fremmødte, vil der blive produceret et lamineret udstillerkort, som skal ligge i forruden af hver bil. Kortet skal fortælle lidt om bilens historie og byde på sjove og relevante oplysninger om den pågældende bil. Det er derfor vigtigt, at du udfylder alle ovenstående data så præcist som muligt ved tilmelding/registrering. 


Praktik 

  • Ejeren af bilen vil modtage én weekendbillet til en værdi af 585 kr. til Classic Race Aarhus. 
     
  • Bilen skal køres ind i Mindeparken fredag d. 17. september mellem kl. 20.00-22.00 eller lørdag den 18. september fra kl. 06.00-07.30 – efter dette tidspunkt kan der ikke lukkes flere ind. Det vil desuden først være muligt at køre fra Mindeparken igen søndag d. 19. september mellem kl. 18:30–21:00. 
     
  • Vi har et begrænset antal billetter til rådighed, så først til mølle-princippet er gældende. 

 
Vi glæder os til at se jer til en festlig weekend! 

Regler og vilkår for deltagelse i biler i mindeparken


 
•    Det er IKKE muligt at forlade pladsen med bil udenfor de anviste tidspunkter. 
•    Det er strengt forbudt at køre i Mindeparken uden tilladelse fra CRAA`s vagter. 
•    Det er IKKE tilladt at medbringe egne drikkevarer på området. Hvis det opdages, bliver drikkevarerne konfiskeret.  
•    Det er IKKE tilladt at medbringe egne telte, pavilloner eller parasoller. Dette er både af hensyn til pladsen i Mindeparken og den generelle sikkerhed. 
o    Aros Forsikring opstiller to stormsikrede pavilloner bagved bilerne, som man kan benytte. Derudover henviser vi også til Boblen i Mindeparken, hvor der vil være live musik og spændende talks.  
•    Det er tilladt at medbringe egne campingstole, så længe de ikke er til gene eller står i vejen.  

Nyhedsbrev
Kontakt mig