Find en medarbejder

Hos Aros Forsikring sidder vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål til dine forsikringer, eller du ønsker hjælp til en skade. Du finder kontaktoplysningerne på alle vores medarbejdere i menuen – klik blot på den relevante afdeling.

Kontakt vores kundeservice

Har du brug for hjælp til dine forsikringer, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 7010 4222, mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.

 

Ring til din faste kontaktperson

Er du allerede kunde hos Aros Forsikring, har du en fast kontaktperson, som kender dig og din situation. Er du i tvivl om, hvem der er din faste kontaktperson, kan du logge ind på Mit Aros og se det på din personlige forside.

 

Besøg os på Park Allé

Ønsker du forsikringsrådgivning ansigt til ansigt, er du meget velkommen til at kigge forbi vores forsikringsbutik på Park Allé 1 i Aarhus C til en snak og en kop kaffe. Du kan læse mere om forsikringsbutikken og vores åbningstider ved at klikke på knappen herunder.

Læs mere her

__________________________________________________________________________________________________________________________