Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedre dine forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2
06. november 2023 EPSI 2023

Hvert år foretager det uafhængige analyseinstitut, EPSI Rating, en måling af kundetilfredsheden hos danske forsikringsselskaber, og i år kan Aros Forsikring for 8. år i træk kalde sig for topscorer blandt landsdækkende forsikringsselskaber, der er tilgængelige for alle.

Læs mere
12. juni 2023 Aros Forsikring støtter FødevareBanken

Aros Forsikring har valgt at støtte Fødevarebankens vigtige arbejde mod bekæmpelse af madspild og madfattigdom i Danmark. For opgaven er stor, og vi må hjælpe hinanden.

Læs mere
Kickoff 2023: Morten Dissing
10. februar 2023 Kickoff 2023

Hos Aros Forsikring har vi netop afholdt vores årlige kickoff-møde i Den Gamle By, hvor vi sammen har kunnet fejre, at vi for fjerde år i træk har opnået en tocifret vækstprocent og, trods den store tilstrømning af nye kunder, stadig rangerer højt i kundetilfredshedsmålinger.

Læs mere
14. november 2022 EPSI 2022

Hvert år foretager det uafhængige analyseinstitut, EPSI Rating, en måling af kundetilfredsheden hos danske forsikringsselskaber, og i år kan Aros Forsikring for 7. år i træk kalde sig for topscorer blandt landsdækkende forsikringsselskaber, der er tilgængelige for alle.

Læs mere
Garantifonden-Aros-Forsikring
11. oktober 2022 Bidrag til Garantifonden

Aros Forsikring er medlem af Garantifonden for forsikringsselskaber, der har det formål at sikre erstatning for en anmeldt skade til kunder, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. Fonden dækker primært kunder med privatforsikringer, og den finansieres af de danske forsikringsselskaber samt nogle få udenlandske selskaber.

Læs mere
Kickoff 2022 - Aros Forsikring
09. februar 2022 Kickoff 2022: Vær sikker på mere

Traditionen tro indledte vi det nye år med et kickoff-møde, hvor vi gjorde status for året, der er gået, og hvad vi kan se frem til i det år, vi er trådt ind i. Hvor kickoff sidste år måtte afholdes virtuelt grundet pandemien, så tingene heldigvis lysere ud i år, hvor vi langt om længe kunne samles igen.

Læs mere
02. februar 2022 Coronavirus

Denne artikel er senest opdateret d. 02/02/2022.

Læs mere
17. november 2021 EPSI 2021

Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating har netop offentliggjort deres årlige måling af kundetilfredsheden hos danske forsikringsselskaber, og med en flot tredjeplads er Aros Forsikring for sjette år i træk topscorer blandt de landsdækkende forsikringsselskaber, der er tilgængelige for alle.

Læs mere
Husk at omregistrere bilen med det samme
02. februar 2021 Omregistrering af køretøjer

Står du overfor at skulle købe eller sælge et køretøj, skal du være opmærksom på, at siden den 1. januar 2021 skal køretøjer omregistreres indenfor fire hverdage efter, at bilhandlen er sket. Det betyder for dig, at overgangsperioden for at få omregistrering på plads i forbindelse med bilkøb, kortes ned fra 3 uger til blot 4 hverdage.

Læs mere
1 2