Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedre dine forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3 4
06. juni 2022 Unikt samarbejde omkring elbiler

Aros Forsikring og energi-selskabet AURA går sammen om grøn pakke til elbiler

Læs mere
Kickoff 2022 - Aros Forsikring
09. februar 2022 Kickoff 2022: Vær sikker på mere

Traditionen tro indledte vi det nye år med et kickoff-møde, hvor vi gjorde status for året, der er gået, og hvad vi kan se frem til i det år, vi er trådt ind i. Hvor kickoff sidste år måtte afholdes virtuelt grundet pandemien, så tingene heldigvis lysere ud i år, hvor vi langt om længe kunne samles igen.

Læs mere
02. februar 2022 Coronavirus

Denne artikel er senest opdateret d. 02/02.

Læs mere
17. november 2021 EPSI 2021

Det uafhængige analyseinstitut EPSI Rating har netop offentliggjort deres årlige måling af kundetilfredsheden hos danske forsikringsselskaber, og med en flot tredjeplads er Aros Forsikring for sjette år i træk topscorer blandt de landsdækkende forsikringsselskaber, der er tilgængelige for alle.

Læs mere
Husk at omregistrere bilen med det samme
02. februar 2021 Omregistrering af køretøjer

Står du overfor at skulle købe eller sælge et køretøj, skal du være opmærksom på, at siden den 1. januar 2021 skal køretøjer omregistreres indenfor fire hverdage efter, at bilhandlen er sket. Det betyder for dig, at overgangsperioden for at få omregistrering på plads i forbindelse med bilkøb, kortes ned fra 3 uger til blot 4 hverdage.

Læs mere
29. april 2020 COVID-19 forholdsregler

Hos Aros Forsikring tager vi vare på dig og dine kære. Det afspejler sig i vores omfattende forsikringsdækninger, men også i vores service.

Læs mere
03. februar 2020 Elbilforsikring

Hos Aros Forsikring vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling og give elbilejerne trygheden i deres bæredygtige valg ved at lancere Danmarks første elbilforsikring, der er tilpasset elbilejernes specielle behov. Mange elbilejere bekymrer sig nemlig om tyveri af ladekablet, skader på ladeboksen og batteriet, og om de pludselig løber tør for strøm på landevejen. Med vores elbilforsikring og de unikke tilvalgsforsikringer kan disse bekymringer nu fejes af vejen, så vi alle kan køre en grønnere fremtid i møde!

Læs mere
nummerpladeforsikring
17. januar 2020 Nummerpladeforsikring - Nyhed fra Aros Forsikring

Du kan nu få en helt særlig Nummerpladeforsikring hos Aros Forsikring.
Den koster ikke noget, så længe du får et forsikringstjek og et forsikringstilbud.

Læs mere
1 2 3 4