Nyheder

Læs om de ændringer vi laver for at forbedre dine forsikringerne, eller læs om gode råd til at spare penge og forbygge skader. Nyhederne bliver også sendt ud i nyhedsbrevet, så hvis du ikke allerede får tilsendt nyhedsbrevet direkte i din mailboks, så tilmeld dig på forsiden.
1 2 3
09. november 2020 EPSI 2020

Aros Forsikring går helt til tops i den store årlige undersøgelse af kundetilfredshed hos de danske forsikringsselskaber. Det er det uafhængige analyseinstitut EPSI, der i dag offentliggør deres årlige måling.

Læs mere
03. september 2020 Coronavirus

Denne artikel er senest opdateret d. 03/09.

Læs mere
29. april 2020 COVID-19 forholdsregler

Hos Aros Forsikring tager vi vare på dig og dine kære. Det afspejler sig i vores omfattende forsikringsdækninger, men også i vores service.

Læs mere
03. februar 2020 Elbilforsikring

Hos Aros Forsikring vil vi gerne bidrage til den grønne omstilling og give elbilejerne trygheden i deres bæredygtige valg ved at lancere Danmarks første elbilforsikring, der er tilpasset elbilejernes specielle behov. Mange elbilejere bekymrer sig nemlig om tyveri af ladekablet, skader på ladeboksen og batteriet, og om de pludselig løber tør for strøm på landevejen. Med vores elbilforsikring og de unikke tilvalgsforsikringer kan disse bekymringer nu fejes af vejen, så vi alle kan køre en grønnere fremtid i møde!

Læs mere
20. januar 2020 Kick-off 2020

Traditionen tro afholder vi hos Aros Forsikring Kick-off i starten af året.
Her gør vi status på året der er gået, og ser frem mod året der kommer.

Læs mere
nummerpladeforsikring
17. januar 2020 Nummerpladeforsikring - Nyhed fra Aros Forsikring

Du kan nu få en helt særlig Nummerpladeforsikring hos Aros Forsikring.
Den koster ikke noget, så længe du får et forsikringstjek og et forsikringstilbud.

Læs mere
07. november 2019 terrorforsikringslov

Folketinget har den 1. juli 2019 vedtaget en ny terrorforsikringslov, der har til formål at sikre dig som borger erstatning ved terrorskader. Disse terrorskader kan være forårsaget af nukleare, biologiske, kemiske eller radiologiske våben, også kaldet NBCR-terror.

Læs mere
skole-ipad-daekning-aros-forsikring
01. august 2019 Skolens iPad

Er det din eller skolens forsikring, der skal dække, hvis du låner skolens iPad eller computer?

Læs mere
Garantifonden-Aros-Forsikring
19. december 2018 Forhøjet bidrag til Garantifonden

Aros Forsikring er medlem af Garantifonden for forsikringsselskaber, der har det formål at sikre erstatning for en anmeldt skade til kunder, hvis deres forsikringsselskab går konkurs. Fonden dækker primært kunder med privatforsikringer, og den finansieres af de danske forsikringsselskaber samt nogle få udenlandske selskaber.

Læs mere
Lovpligtige ansvarsforsikring eller 200 kr. i dagsgebyrer
18. december 2018 Lovpligtige ansvarsforsikringer

Folketinget har vedtaget en ny lov, der træder i kraft 1. januar 2019. Loven gør det muligt for DFIM at opkræve et gebyr på 250 kroner hos ejeren af køretøjet for hver dag, man ikke har en Ansvarsforsikring på f.eks. sin knallert, bil eller motorcykel.

Læs mere
1 2 3
Nyhedsbrev
Kontakt mig