Kurt Rasmussen - Skadechef

Email: kra@aros-forsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5022
Jeg er startet som skadeschef i Aros Forsikring i 2014. Oprindeligt er jeg uddannet jurist fra Aarhus Universitet, og jeg har efterfølgende arbejdet som advokat på et større advokatkontor i næsten 10 år. Som advokat arbejdede jeg primært med erstatnings- og forsikringssager, og min viden fra dette arbejde har jeg kunne bringe videre til jobbet som skadeschef.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg nyder at arbejde på en arbejdsplads med mange glade, dygtige og dedikerede medarbejdere.

Mit fokus i skadeafdelingen er at skabe en høj faglighed blandt medarbejderne, hvor vi har det mål, at vi sætter kunden i centrum for vores skadesbehandling, og hvor vi forsøger at hjælpe kunden på bedst mulige vis, når skaden er sket.

Fritiden står på tid med min dejlige familie, hvor jeg også forsøger at finde tid til motionsløb og fodbold.
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev