Kurt Rasmussen - Skadechef

Email: kra@aros-forsikring.dk
Direkte tlf.: 8734 5022
Jeg er startet som skadeschef i Aros Forsikring i 2014. Jeg har siden 2016 desuden haft ansvaret for vores back office (policeafdeling).

Jeg er uddannet jurist fra Aarhus Universitet, og jeg har efterfølgende arbejdet som advokat på et større advokatkontor i Aarhus i næsten 10 år.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg nyder at arbejde på en arbejdsplads med så mange glade, dygtige og dedikerede medarbejdere, hvor vi sætter hæderlighed og nærvær i fokus – det både internt og i forhold til vores kunder.

Mit hovedfokus i afdelingerne er at skabe en høj faglighed blandt medarbejderne, hvor vi har det mål, at vi sætter kunden i centrum for vores behandling, og hvor vi forsøger at hjælpe kunden på bedst mulige vis – før, under og efter en skade.

Fritiden står på tid med min dejlige familie, hvor jeg også forsøger at finde tid til motionsløb og rejser til sydlige himmelstrøg.
Tilmeld dig nyhedsbrevet Hold dig opdateret om dine forsikringer og nye tiltag hos Aros Forsikring ved at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev.
Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Aros Forsikring med brugbare nyheder om forsikringer, relevante tilbud samt gode råd, der kan forebygge skader. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Nyhedsbrev