Aros Autohjælp Plus

Aros Autohjælp Plus er en tilvalgsforsikring til dig med bil, elbil, veteranbil eller motorcykel. Forsikringen garanterer dig vejhjælp i en række situationer – fx hvis du har brug for assistance ved driftstop eller uheld. Aros Autohjælp Plus er en stor sikkerhed for dig i hverdagen, uanset om du kører dagligt eller blot et par gange om ugen. Uheld kan nemlig altid ske, og når de gør – så står vi klar til at hjælpe dig.
aros-autohjælp-plus-aros-forsikring
Hvad indeholder din Aros Autohjælp Plus-forsikring?

Med vores Aros Autohjælp Plus-forsikring er du dækket, hvis du får driftstop, eller hvis din bil bliver involveret i et uheld, og du får brug for assistance. Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp.

Dækning i Danmark og Europa

Aros Autohjælp Plus dækker i Danmark og Europa (med undtagelse af Færøerne og Grønland) for køretøjer under 3.500 kg. Forsikringen dækker efter danske betingelser på transitruten E65 mellem Malmø og Ystad samt indtil 25 km syd for den dansk-tyske grænse.
 

Bugsering i Danmark og Europa

Hvis køretøjet er udsat for skade eller driftstop og ikke kan repareres på stedet, transporteres det til bopæl eller værksted i samråd med dig. Sker skaden i Europa, men uden for Danmarks grænser, og køretøjet ikke kan repareres på stedet, transporteres det til nærmeste værksted.
 

Færdselsuheld

Er dit køretøj involveret i et færdselsuheld, kan du få det transporteret til nærmeste værksted både i indland og udland.
 

Assistance hvis elbilen løber tør for strøm

Løber din elbil tør for strøm, kan du få din bil bugseret til nærmeste ladestation, på værksted eller hjem. I nogle tilfælde kan SOS Dansk Autohjælp medbringe en ”booster” og give din bil strøm, så du selv kan køre den til nærmeste ladestation.
 

Starthjælp

Kan din bil ikke starte eller køre videre, forsøger SOS Dansk Autohjælp at hjælpe dig på stedet. Det kan fx være i form af hjulskifte eller brændstofudbringning. Du skal selv betale for reservedele og brændstof.
 

Åbning af dør

Er bilnøglen låst inde i bilen, eller er nøglen blevet væk, dækkes åbning af dør, hvis SOS Dansk Autohjælp kan foretage åbningen på forsvarlig vis.

Bjærgning og fritrækning

Bjærgning og fritrækning er kun dækket inden for Danmarks grænser. Ved fritrækning på hjemadressen forudsættes det, at der er foretaget tilstrækkelig snerydning.

Ødelagte bilruder

Er din forrude defekt i en grad, hvor det er uforsvarligt at køre videre, kan du få bilen bugseret til det nærmeste værksted. Ved øvrige ruder foretages der så vidt muligt en rudeafdækning.

Akut opstået sygdom

Bliver du som fører af det dækkede køretøj ramt af sygdom eller kommer skade i Danmark, og er du ude af stand til at fortsætte kørslen, sørger SOS Dansk Autohjælp for, at dit køretøj, du og eventuelle passagerer bliver bragt til et fælles bestemmelsessted.

Fortsættelse af rejse

Kan du og øvrige passagerer ikke køre med redderen, kan du få refunderet billetten til for eksempel bus, tog, taxa, færge med mere. Det er SOS Dansk Autohjælp, der udvælger den billigste løsning.

Assistance efter tyveri

Aros Autohjælp Plus dækker bugsering efter tyveri i Danmark – dog ikke i udlandet.

Mulighed for leje af bil

Kan din bil ikke køre videre, har du mulighed for leje af DinEkstraBil. Husk at bestille den, når du benytter Aros Autohjælp Plus.

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe os på tlf. 7010 4222

 


 

 


 

Har du trailer eller campingvogn?

Du kan også tegne en Aros Autohjælp Plus-forsikring, som dækker bugsering af campingvogn eller trailer. Du kan se i vores betingelser, hvordan du er dækket.

Se betingelser

Print dit Plus-kort

Vi anbefaler, at du printer dit Aros Autohjælp Plus-kort, så du altid har det ved hånden, hvis du får brug for hjælp under køreturen.

Få det her

SOS Dansk Autohjælp-appen

Med denne app kan SOS Dansk Autohjælp nemt lokalisere dig via din telefons GPS-koordinator.

Download appen

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for Aros Autohjælp PLUS Betingelser for Autohjælp PLUS

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? – Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen:

7010 4222  

 

 


 

Alle kan få brug for vejhjælp

Der kan ske så meget – også selvom du har en helt ny bil, eller du kun kører sjældent. Og det er altså bare ikke ret sjovt at holde med havariblinket tændt på landevejen uden at ane, hvad man skal stille op, eller hvordan man skal få fragtet både sig selv og sit køretøj hjem.
 

Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp

Når du tegner en Aros Autohjælp Plus-forsikring, er det SOS Dansk Autohjælp, som hjælper dig, hvis uheldet er ude, og du har brug for assistance. Har du brug for vejhjælp, er det derfor også SOS Dansk Autohjælp, du bedes kontakte. Du kan ringe på deres døgntelefon 7010 8090.
 

Driftstop og uheld

Uanset om du har driftstop, eller du og din bil er blevet involveret i et uheld, som gør, at du ikke kan køre fra stedet, kan Aros Autohjælp Plus hjælpe dig. For det fleste er det en stor tryghed at vide, at der er nogen, man kan ringe til for at få hjælp.

Hjælp dig selv

Selvom det selvfølgelig er rart at vide, at hjælpen er nær, hvis problemerne opstår, så er der også en række ting, du kan gøre selv. Du kan blandt andet læse denne artikel, hvor vi giver dig gode råd til både sommer- og vinterhalvåret, og hvad du med fordel kan sørge for at have i din bil.

Skal vi hjælpe dig med dine forsikringer?

Ønsker du et forsikringstjek, eller har du spørgsmål til dine forsikringer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores forsikringsrådgivere gennemgår dine forsikringer og dine muligheder i tæt dialog med dig, så du er sikker på, at du er korrekt dækket og har netop de forsikringer, som du har behov for. Vores medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00 på tlf. 7010 4222 – og der er ingen telefonkø.

 


 

Andre forsikringer til dig

bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn – uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, dækning af tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere