Hundeforsikring

Hunden er menneskets bedste ven – og bedste venner passer på hinanden. Derfor har vi lavet en hundeforsikring, hvor du har mulighed for at kombinere den lovpligtige hundeansvarsforsikring med en hundesygeforsikring og en hundelivsforsikring. På den måde hjælper vi dig med at sørge for, at dit firbenede familiemedlem også er godt forsikret. Du kan selv beregne din hundeforsikring pris i vores webshop herunder – og ellers er du altid velkommen til at kontakte os direkte.
Vær sikker på mere

Prøv vores prisberegner,
og bestil din hundeforsikring med det samme!

Hvad dækker din hundeforsikring?

Din hundeforsikring indeholder den lovpligtige hundeansvarsforsikring med mulighed for at tilvælge hundesygeforsikring og hundelivsforsikring.

Lovpligtig hundeansvarsforsikring

Det er ikke bare en god idé at forsikre din hund ordentligt – en hundeansvarsforsikring er faktisk lovpligtig. Det er nemlig dit ansvar, hvis din hund forvolder skade på andre mennesker, dyr eller andres ejendele. Bider din hund et menneske uden for husstanden, så står du til ansvar. Det samme gør sig gældende, hvis din hund fx bider en anden hund, som ikke tilhører dig, og denne hund er nødt til at modtage behandling hos en dyrlæge.

 

Hvalpe og forsikringer

Hundehvalpe, som opholder sig hos tæven, er medforsikret med moderen frem til de er 4 måneder gamle. Herefter skal hver hund have sin egen hundeforsikring. Det samme gør sig gældende, hvis hundehvalpene bortadopteres til en ny familie, inden de er 4 måneder gamle.

Hundeforsikring med figurantdækning

Vores hundeforsikring indeholder figurantdækning, som er gyldig alle døgnets 24 timer. Det betyder, at din hund også er dækket af en hundeansvarsforsikring til hundetræning, jagt eller opvisning. Figurantdækningen er den, som dækker dig, hvis din hund fx bider hundetræneren. Har du en tjenestehund, er den ligeledes dækket af figurantdækningen, og den kan dermed trygt gøre sin pligt. På den måde sikrer du din hund de absolut bedste vilkår, når den er på arbejde.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222

 


 

Vælg de rigtige tilvalgsforsikringer til din hund

Hundesygeforsikring

Ønsker du en økonomisk håndsrækning, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade, er det vigtigt, at du tegner en hundesygeforsikring til din hund. Vi har en af markedets skarpeste hundesygeforsikringer, som dækker dyrlæge- og behandlingsudgifter til pleje ved sygdom eller ulykke.

Hvad er din selvrisiko?
Der beregnes en selvrisiko pr. diagnose i hver behandlingsperiode. En behandlingsperiode kan have en varighed af maksimum 120 dage. Selvrisikoen udgør 10 % af skadeudgiften, dog minimum 600 kr. eller 1.200 kr. Minimumsbeløbet fremgår af din police.
 

Hvor meget kan du få udbetalt?
Den maksimale forsikringssum pr. forsikringsperiode er 30.000 kr. Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale en selvrisiko på 10 % af beløbet. Du vil altså maksimalt kunne få udbetalt 27.000 kr.


Dækker forsikringen receptpligtig medicin?
Ja, du kan også få refunderet dine udgifter til receptpligtig medicin, så længe du indsender en detaljeret faktura fra den behandlende dyrlæge eller en kopi af recept og kvittering fra apoteket. Udgifterne til receptpligtig medicin nulstilles hvert år.

Er min hund dækket på en ferie i udlandet?
Din hundesygeforsikring dækker også, hvis din hund bliver syg eller kommer ud for en ulykke under en ferie i Europa, så længe behandlingen foretages af en autoriseret dyrlæge.

Dækker forsikringen alle typer sygdomme?
Nej. Der er sygdomme og behandlinger, som hundesygeforsikringen ikke dækker. Du kan læse, hvilke udgifter hundesygeforsikringen ikke dækker på side 11 i vores betingelser.


Vær opmærksom på…
For at du kan tilvælge en hundesygeforsikring, skal du tegne en hundeansvarsforsikring, og du skal som minimum også have tegnet en indboforsikring hos os. 

Hundelivsforsikring

En hundelivsforsikring dækker købesummen på din hund, hvis den dør som følge af en ulykke eller af sygdom. Den dækker også, hvis dyrlægen mener, at hunden skal aflives som konsekvens af enten ulykke eller sygdom.

Hvad er din selvrisiko?
Der er ingen selvrisiko på din hundelivsforsikring.


Hvor meget kan du få udbetalt?
Din hund bliver forsikret for købesummen, dog maksimalt 20.000 kr. Forsikringssummen fremgår af din police.

Dækker hundelivsforsikringen, hvis din hund løber væk eller bliver stjålet??
Ja, hundelivsforsikringen dækker med op til 50 % af købesummen, hvis din hund løber væk eller bliver stjålet.

Dækker hundelivsforsikringen hele hundens levetid?
Nej. Hundelivsforsikringen dækker din hund til den er 8, 9 eller 11 år gammel, afhængigt af racen. Du kan se, hvor længe din hund er dækket på side 12 i vores betingelser.

Vær opmærksom på…
For at du kan tilvælge en hundelivsforsikring, skal du have tegnet en hundesygeforsikring.

 


 

 


 

Mød vores maskot

Bliv klogere på vores hundeforsikring i selskab med vores maskot Luna, som tager dig med på eventyr i otte små videoer.

Læs mere

Sådan anmelder du en skade på din hundeforsikring

Har du en hundesygeforsikring, men er du i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade? Så læs med her.

Læs mere

Dét skal du gøre, hvis din hund bliver stjålet

Hvad skal du egentlig gøre, hvis din hund bliver stjålet? Vi har lavet en guide til dig, så du får anmeldt tyveriet de rigtige steder.

Læs mere

 


 

Spørgsmål og svar

Forsikrer Aros Forsikring alle racer?

Vi har enkelte forbehold ved bestemte racer.

Kontakt kundeservice på 7010 4222 og få en vurdering af din hund. 

Kan jeg få min politihund forsikret?

Ja, din politihund kan forsikres, da vi også forsikrer tjenestehunde – vær dog opmærksom på at vi har enkelte forbehold over for bestemte racer.

Er min hund dækket under træning?

Ja, din Hundeforsikring med Figurantdækning dækker din hund under træning i f.eks. agility.

Hvordan er min hund dækket, hvis den bliver passet?

Hos Aros Forsikring skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt din hund er ordentligt forsikret, hvis du tager på en længere ferie i op til 1 måneds varighed og får hunden passet hos en ven.

Her dækker vores Hundeforsikring hunden, så længe der er tale om en midlertidig pasning.

Bliver min hunds medicintakst nulstillet hvert år?

Med Aros Hundesygeforsikring ønsker vi at tage vare på din hund, hvis du skulle være så uheldig, at den bliver syg.

Derfor nulstiller vi udgifterne til receptpligtig medicin hvert år, hvilket er kombineret med en behandlingsperiode på 120 dage.

Forsikringsordbog – Hundeforsikring

Afdrag på selvrisiko: Du kan vælge at dele betalingen af din selvrisiko op i mindre bidder – helt uden renter og gebyrer! Du vælger selv, om du vil betale over 2, 4, 6 eller maks. 8 måneder – så længe raten pr. måned udgør mindst 250 kr.

Ansvarsforsikring: En Ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at lave skade på andre eller deres ejendele. En Ansvarsforsikring er lovpligtig til bil, hund, motorcykel og knallert. Alle disse kan fås hos Aros Forsikring.

Dækningssberettiget skade: En skade er dækningsberettiget, hvis skadens omstændigheder opfylder kravene, som de fremgår i forsikringsbetingelserne.

Erstatningssum: Erstatningssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringssummen: Det samme som erstatningssummen. Forsikringssummen er det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Forsikringstageren: Den person, der underskriver og dermed køber forsikringen. Dækker forsikringen også husstanden, vil alle med fast bopæl på husstanden betegnes som forsikrede.

Godtgørelse: Det samme som erstatningssummen. Det beløb, du får udbetalt ved en dækningsberettiget skade.

Indeksregulering: At en forsikring er indeksreguleret betyder, at prisen kan reguleres hvert år i takt med lønindekset.

Mit Aros: Mit Aros er din kundeportal. Her kan du se dine policer, tidligere skader, lave fuldmagter, mm. Du finder Mit Aros her.

Police: Din police er dit forsikringsbevis. Du modtager din police ca. 14 dage før din forsikring træder i kraft og får den tilsendt med post eller via e-Boks. Din police er også tilgængelig, når du logger ind på Mit Aros.

Præmie: Din præmie er den pris, du betaler for at have forsikringen. Din præmie kan betales årligt, halvårligt eller månedligt.

Selvrisiko: Det beløb, du som kunde selv skal betale for at benytte dig af en forsikring ved en skade. Selvrisikoens beløb varierer fra forsikring til forsikring, og kan ved visse forsikringer reguleres af dig som kunde. Du kan se dine selvrisici på Mit Aros.

Skadevolder: Personen, der i en skadesituation er ansvarlig for skaden.

Tilvalgsforsikring: Med tilvalgsforsikringer kan du skræddersy dine forsikringer, så de passer til netop dine behov.

Forbehold: Denne ordbog kan  have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser under https://www.aros-forsikring.dk/forsikringer/forsikringsbetingelser/

 


 

Vilkår

Siden her indeholder en kort oversigt over Aros Forsikrings nyeste betingelser for forsikringen. Oversigten kan derfor have forsimplede elementer og indeholder ikke en fuldstændig beskrivelse af gældende vilkår, betingelser og undtagelser. Hvis du vil vide i detaljer, hvad og hvordan forsikringen dækker og ikke dækker, kan du se de fuldstændige betingelser herunder. Vælger du at oprette forsikringen, er det vores nyeste betingelser, din police og vores til enhver tid gældende vedtægter, der udgør aftalen mellem os.

Betingelser for hundeforsikring

 

Forsikringsbetingelser

Har du allerede forsikringen? Se dine betingelser på Mit Aros. Vær opmærksom på, at du kan have andre betingelser som kunde hos Aros Forsikring – log ind på Mit Aros og se de betingelser, der gælder for lige netop dig.

Har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen

7010 4222  

 


 

Pas godt på din bedste ven med vores hundeforsikring

For langt de fleste hundeejere gælder det, at hunden er et både nært og værdsat medlem af familien. Den følelse kender du sikkert godt. Derfor skal din hund selvfølgelig også være forsvarligt forsikret, så du kan skaffe hjælp til den, hvis uheldet er ude.
 

Din hund – dit ansvar

Når du anskaffer dig en hund, er den dit ansvar. Også hvis den gør skade på andre eller andres ejendele. Det kunne fx være, hvis din hund bider noget i stykker, som ikke tilhører dig, eller hvis den løber ud foran en bil, og bilen efterfølgende skal repareres. Netop af den grund er det lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring, når man ejer en hund.

Hundesygeforsikring giver sikkerhed

Dyrlægeregninger kan være både uforudsigelige og store, og derfor kan det være en stor lettelse, at du kan få en økonomisk håndsrækning, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. De fleste vælger derfor at tegne en hundesygeforsikring, og vi anbefaler dig at gøre det samme. Vores hundesygeforsikring hjælper dig med at passe godt på din firbenede ven.
 

Din hund er dækket, når du skal på ferie

Skal du på ferie, og skal din hund ikke med, skal du ikke være bekymret. Din hund er nemlig også dækket, når den bliver passet, så længe pasningsperioden ikke overstiger 1 måned, og der dermed blot er tale om midlertidig pasning. Tager du hunden med på ferie i EU/EØS-lande, er den dækket, så længe du som hundens ejer har fast bopæl i Danmark.

Hundeforsikring pris

Vil du gerne kende din hundeforsikring pris, kan du benytte vores prisberegner øverst på siden. Har du spørgsmål til vores hundeforsikring eller til dine forsikringer generelt set, er du også altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere i kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 7010 4222 mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00.


 

Andre forsikringer til dig 

indboforsikring-aros-forsikring
Indboforsikring Sumløs – inklusiv ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere
bilforsikring-aros-forsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
ulykkesforsikring-aros-forsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
husforsikring-aros-forsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere