Hvornår må du bruge din veteranbil?

Er du i tvivl om, hvornår du egentlig må bruge din veteranbil, hvis forsikringen skal dække dig? Vi har lavet en guide til dig herunder, så du kan blive klogere på, hvordan du er dækket i forskellige situationer og på forskellige tider af året.
veteranbil-aros-forsikring

Hos os må du køre hele året

Hos Aros Forsikring deler vi din passion for veterankøretøjer, og derfor har vi selvfølgelig også sørget for at skræddersy en hel unik veteranbilforsikring til dig. Med vores veteranbilforsikring er du dækket hele året rundt – uden ekstra tillægspris for kørsel i vinterhalvåret – og du må køre både i Danmark og udlandet.
 

Med vores veteranbilforsikring er du fx dækket, hvis du…

  • Snupper en tur ned til bageren i din veteranbil på en frostklar vinterdag.
  • Tager på kør-selv-ferie i Alperne i dit veterankøretøj.
  • Fragter et brudepar fra kirke til bryllupsfest i februar såvel som i juni.
  • Deltager i veterantræf året rundt.
  • Nyder en køretur gennem det smukke efterårslandskab.

… Kort sagt: Du bestemmer selv, hvor og hvornår du bruger din veteranbil.

 

Du får fri kilometer hos os

Hos os må du køre lige så meget i din veteranbil, som du har lyst til, så længe du ikke bruger din veteranbil til hverdag som et fast og primært transportmiddel. For at tegne en veteranbilforsikring hos os skal du derfor kunne dokumentere, at du har en almindelig bil, og din veteranbil skal desuden være godkendt som veteranbil hos SKAT.

 

Bruger du din veteranbil som primært køretøj?

Har du en veteranbil, og bruger du den som primært køretøj, har du altid mulighed for at tegne en helt almindelig bilforsikring til den. Du kan læse mere om vores almindelige bilforsikring her.

Hør mere om vores veteranbilforsikring

Er du interesseret i at høre mere om vores unikke veteranbilforsikring, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 7010 4222 mandag til torsdag kl. 08.00-20.00 og fredag kl. 08.00-16.00 – og vi har ingen telefonkø.
 

Læs mere om vores veteranbilforsikring her >>