Veteranknallertforsikring

Kærligheden til de gamle veteraner forsvinder ikke, og de gamle veteranknallerter dukker stadig op på de danske landeveje. De bidrager til smil og samtale om barndommens gade, hvor Puch Maxi'er brummede i alle gader og stræder, og Vespaen var ren luksusvare for overklassen. I dag er de nogle af entusiasternes favoritter.
veteranknallertforsikring-aros-forsikring
Hvad indeholder din veteranknallertforsikring?

Vores veteranknallertforsikring indeholder en lovpligtig ansvarsforsikring, som dækker dig, hvis du ved et uheld kommer til at forvolde skade på andre eller andres ejendele.

Hvad indeholder din veteranknallertforsikring?

Vores veteranknallertforsikring indeholder en lovpligtig ansvarsforsikring, som dækker dig, hvis du ved et uheld kommer til at forvolde skade på andre eller andres ejendele.
 

Lovpligtig ansvarsforsikring

I Danmark er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, hvis man har et motoriseret køretøj, og det gælder derfor også din veteranknallert.

Bliv dækket ved brand og tyveri

Når du tegner en indboforsikring hos os, får du en unik mulighed for at forsikre din veteranknallert, samt reservedele og tilbehør, mod brand, indbrudstyveri og vandskader.

Krav til indtegning

For at du kan tegne en veteranknallertforsikring, skal du være helkunde hos Aros Forsikring. Du opnår status som helkunde, når du tegner mindst tre af de følgende forsikringer: indboforsikring, ulykkesforsikring, bilforsikring, elbilforsikring, husforsikring og/eller sommerhusforsikring. Når du samler dine forsikringer og bliver helkunde, får du 10 % rabat på de største forsikringer. Ønsker du ikke at være helkunde, kan du tegne en almindelig knallertansvarsforsikring til din veteranknallert. Du kan læse mere om vores knallertansvarsforsikring her.

Hvornår er din knallert veteran?

Din knallert kan forsikres som en veteranknallert, hvis den er 25 år eller ældre.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7010 4222

 


 

 


 

Nostalgi og passion går hånd i hånd

I 1949 præsenterede Diesella den første cykel med hjælpemotor, som vi i dag kunne betegne som en gammel 'røvskubber'. Da bedstefar var teenager i 1950'erne, var de nyeste pletskud på stammen vildt populære og 1-gears knallerten lidt af et tilløbsstykke. Tiderne har forandret sig, og desværre er det i dag de færreste, som kører en 1-gears veteranknallert. Men for de entusiaster som vælger en gammel 'røvskubber', er det det hele værd. 

Nostalgien lever i bedste velgående, og de engang populære knallerter fra 50'erne og 60'erne får nu også en del opmærksomhed i bybilledet, når de drøner afsted med en kraftig brummen.
 

Vi elsker gamle knallerter

Hos Aros Forsikring er der plads til dig, som brænder for gamle skønne knallert klassikere. Vi vil gerne være med til at dyrke interessen for veteranknallerter og ønsker at være med til at bevare de gamle klassikere for eftertiden samt være med til at sprede budskabet om disse kulturskatte. Vi favner din passion for din hobby, og belønner dig med enestående forsikringer, som hjælper dig med at passe på din kulturskat. En fællesnævner for alle vores veterankunder er glæden og den ægte interesse for at bevare de gamle hengemte køretøjer, som vækker nostalgi og barndomsminder.

Populære veteranknallertmærker

Vi husker alle de gamle, brummende klassikere. Flere og flere bliver efterhånden vækket til live og får nyt liv på vejene. Hos Aros Forsikring værner vi om de gode gamle veteraner med nostalgisk stolthed. Vi er også sikre på, at du som entusiast kender meget til historikken.

Hvad siger dine minder eksempelvis om:

  • Kreidler
  • Velo Solex
  • Puch Maxi
  • Vespa Ciao
  • Yamaha 4G

 

Nostalgi og passion går hånd i hånd

Rundt omkring i Danmark opstår små foreninger og klubber, som samler entusiasterne, hvor passionen gennemsyrer deres liv og giver livsglæde.
 

Puch Maxi'ens renæssance

Gennem de senere år har den populære Puch Maxi endnu engang fået sin renæssance, og nostalgien får for alvor lov at sætte sine spor. Med en gammel Puch er der rig mulighed for at lave spændende reparations- og renoveringsprojekter – et rigtig far-søn-projekt.

 


 

Andre forsikringer til dig

Bilforsikring
Bilforsikring Lån trygt din bil ud til dine børn, børne- og svigerbørn
– uden ekstra selvrisiko.
Læs mere
Husforsikring
Husforsikring Sikrer dig mod skader forårsaget af brand, storm, vand og frost.
Læs mere
Ulykkesforsikring
Ulykkesforsikring Vi dækker varigt mén fra 5 % i forbindelse med personulykker.
Læs mere
Indboforsikring
Indboforsikring Sumløs og inklusiv, ID-Sikring, Web CLEAN-UP, tricktyveri og psykologisk krisehjælp.
Læs mere